Krumov
Well-Known Member
Факт, много е добър. Представи си акаунтите му в социлаките. Сигурно се чувства там като римски императорДобре контрира с фейкнюз
Факт, много е добър. Представи си акаунтите му в социлаките. Сигурно се чувства там като римски императорДобре контрира с фейкнюз
За Русия съм, в правото са си, американците нямат работа на другия край на Света. Да си тероризират там латиноамериканските държави и дотам. Не ги искам тук. Даже трябва да им изчезнат всички бази, те не с анатовски, американски са.Искам анкета за мача.Кой е за кой е!
Един коментар от америка - с емоциите на автора му, които ще възмутят някои тук - какво би могло да означава това (а всеки тук е свободен да си го тълкува посвоему, нали така):Ето скромен принос (понеже ме обвиниха за недопринасящ)
Силите за реагиране на НАТО са активирани за първи пътNATO Response Force activated for first time | CNN Politics
For the first time, the NATO Response Force has been activated as a defensive measure in response to Russia's ongoing invasion of Ukraine.edition.cnn.com
"За първи път Силите за реагиране на НАТО бяха активирани като отбранителна мярка в отговор на продължаващата инвазия на Русия в Украйна.
Върховният главнокомандващ на съюзниците на НАТО генерал Тод Уолтърс активира многонационалните сили, състоящи се от сухопътни, въздушни, морски и сили за специални операции от съюзниците, които могат да се разположат бързо в подкрепа на алианса на НАТО.
Активирането на войските за реагиране не означава, че войски на САЩ или НАТО ще влязат в Украйна, която не е член. Президентът на САЩ Джо Байдън беше ясен, че американските войски се разполагат в Източна Европа, за да подпомогнат страните от НАТО, изнервени от агресивните действия на Русия, и те няма да се бият в Украйна."
Радвайте се, защитници на западното свободолюбие, месете хляб, вадете сол, посрещайте освободителите и да видим колко хубаво ще стане.
Да, щях да се изненадам ако го беше изгледал... Сакън, да не вземеш да чуеш и малко спокойно, обективно мнение.Е то навсякъде има кретени като вас, които не са руснаци, а защитавате режима на путя, не искам да го гледам изобщо.
Тая картинка я има от 24.02. Последно към коя дата са актуални данните?
И още интересни данни, ако това наистина е вярно, Путя е бесен, скоро ще почва с геноцида. Дори и да ги намалим с половина, Руснаците вече фейлнаха плана им за 2 дни да завземат Украйна с чеченци и дегестанци и танкове от 70-та.
Fox е на Тръмп, нормално да хейтят, не ги гледам, виждаш че и във видеото предимно сегашния президент критикуват.@ReminD, понеже, както знаеш, аз не знам английски, та може ли да ми обясниш в резюме какво казват щатските лидери за проблема в юкрейн.
Разбрах само, че Джон Кери се ядосва, че операцията там отклонява вниманието от климатичните промени.
И моля те, направи така, че видеата ти да могат да се паузират или поне звука да се спира. Това не е нормално, това е тормоз.
Само ще ми обяснищли каква дезиформация? Това да не мислите, че се снима от холивуд?Всичко се повтаря едно към едно, както с ковид. Кадри с умиращи, умрели, падащи по улиците хора по всички канали на масова дезинформация, налагащи страх от случващото се. Първо Китай се опитваше да "избие" света с нов вирус, който дошъл от прилеп а то се оказа друго. Сега Русия избива Украинци а то нищо чудно да се окаже друго на края. Едно е сигурно и то се вижда, мас медиите си вършат добре работата.