Torbalan Trolski
Well-Known Member
Да не стане така, че следващата евровизия ще е в Русия
Да, не беше ОК това което казах, признавам си явно емоцията е дошла в повече. Изобщо не съм имал това предвид и не искам да натрапвам на никой да вярва в нещо, просто казвам за някои аспекти от религията.Също така не ми пречи вярата а парадирането с нея, каквото направи ти и което ме подразни! Ти каза всички атеисти са по-долно ниво хора, само щото не вярват.
Той целия свят работи така. Ако хората не се управляват ще станем като животните.Пак ти казвам не вдигай на пиедестал нещо сътворено от човека за контрол на други хора.
Заповедите са нещо нормално и преди християнството.
Абсолютно съм индиферентен към всякакви религии. Но ако бъдем честни християнството май е заляло с най-много кръв планетата. (кръстоносни походи, инквизиция итн)Например? Маите са вадили сърца в дар на боговете. Други пият кръв щото им давало сила. Други са убивали девици и са ги погребвали с царя за да са с него в отвъдното.
Да, купона си го бива. Трудно мога да разбера кой е вярващ и невярващ като всеки е заръфал козунака и чука яйца.Каквото кажат вярващата част от семейството аз съм по изпълнението
И двата празника са езически Но като цяло на коледа се коли прасеБате, какво правиш на Великден и Коледа?
Кръстоносните походи са реакция срещу мюсюлманската експанзия. Те са провокирани от 300 години атаки към християнския свят. През тези години мюсюлманите са убивали и гонели християните в изтока, а египетския халиф е унищожил църквата на Светия гроб, както и много други в Светата земя.Но ако бъдем честни християнството май е заляло с най-много кръв планетата.
мирДа, не беше ОК това което казах, признавам си явно емоцията е дошла в повече. Изобщо не съм имал това предвид и не искам да натрапвам на никой да вярва в нещо, просто казвам за някои аспекти от религията.
Не съм казвал, че света работи ок (поне таа част с хората). Друг пример, за някой ще е банален. Карам след един жип бмв имаме гуха уличка на офиса. Отваря се прозореца пвц бутилка се мята и прескача големия метален контейнер. След това слиза мацката с детето под 8г. и тръгва към другия вход на блока. На въпроса ми дали е уцелила тя със сериознст ми обясни как е прескочило. Там живее, там сере и не мисля, че е правилно да я наричам прасе, ще обидя животното, което няма избор.Той целия свят работи така. Ако хората не се управляват ще станем като животните.
Тц, чиста проба припечелване на некой грош. Обвито естествено в безкористна цел. М-у другото напомня ли ви на Ирак, Афганистан, Украйна и др. Все някой решава, че трябва да спасява друг, за негово добро естествено. Както викаше баба ми "Света се върти от пармак на пармак".Кръстоносните походи са реакция срещу мюсюлманската експанзия.
Затова има нужда от религия и управление на хората. Естествено не тотално управления, като в диктатурите.Не съм казвал, че света работи ок (поне таа част с хората).
Тц, чиста проба припечелване на некой грош. Обвито естествено в безкористна цел.
Все някой решава, че трябва да спасява друг, за негово добро естествено.
Религията е основата на диктатурите.Затова има нужда от религия и управление на хората. Естествено не тотално управления, като в диктатурите.
Ма, няма исторически факти, които да доказват, че християнството е изобретило моралните норми.Е аз ти давам исторически факти, ти ми викаш
В тези походи са участвали обикновено втори, трети синове или обезнаследени рицари. Ходили са да спечелят избивайки варварите сарацини докато "освобождават" Светите земи....Е аз ти давам исторически факти, ти ми викаш "Тц". Кръстоносните походи са били изключително скъпи и в голяма част финансирани с лични средства. Там малките царства създадени там са финансирани от Европа, а не обратното. Благата са се движили от запад на изток. За да твърдиш, че са колонии трябва да е обратното.
И виж колко подробно, с цял тон доказателствен матрял е обяснено:
ЛАВРОВ: ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА СЗО Е АРЕСТУВАНО В РУСИЯ! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ В РУСИЯ ДА ИМА НОВЕ ЗАРАЗИ И ПАНДЕМИИЛАВРОВ: ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА СЗО Е АРЕСТУВАНО В РУСИЯ! - novini
ЛАВРОВ: ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА СЗО Е АРЕСТУВАНО В РУСИЯ! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ В РУСИЯ ДА ИМА НОВЕ ЗАРАЗИ И ПАНДЕМИИ ТОВА ПРЕДАДЕ ЛАВРОВ vsekidenbg.eu
нещо не мисля, че си в час с историята.
Ми така се прави, а не като тебе.Това са пълните текстове на новините.
Европа не може да каже нищо на Германия. Кое не разбираш, че в тоя Европейски съюз някои са по равни от други.....Украинците не са ли бели? Уж Европа не дава да се барат ама в Германия действат както трябва. Последно ?
Ами точно обратното е. Ако Германия задава тона трябва да правим като нея. Както беше с "приемайте бежанци, като нас", "приемайте зелената сделка, като нас", "приемайте гей браковете, като нас" и тн.Европа не може да каже нищо на Германия. Кое не разбираш, че в тоя Европейски съюз някои са по равни от други.....