НАТО е мега сила, няма как да са го пропусналиМале, мале каква защита видяхме днес от всички... един самолет през 7 държави мина без никой нищо да знае![]()
Мале, мале каква защита видяхме днес от всички... един самолет през 7 държави мина без никой нищо да знае![]()
Да, защо, нали още си тук. Явно администрацията някак има пропуски.Тъй, тъй.
Кажи сега и нещо хубаво за форумната администрация и за кпд.бг и да ти пишем нормата за деня изпълнена![]()
Аве брат ти луд ли си ? Русия такива санкции не е понасяла в историята (особено фейсбук санкциите от хейтъри). Укр обърнала войната и сега щели да нападат даже. Почнали да дялкат копия. Ще искат помощ от БГ противовъздушна отбрана.Русия печели повече от петрол и газ сега, отколкото преди войната
Хохохо
Русия може би има повече приходи от изкопаемите си горива сега, отколкото малко преди нахлуването си в Украйна, тъй като глобалното увеличение на цените компенсира въздействието на западните усилия за ограничаване на продажбите й, заяви Амос Хохщайн пред законодателите по време на изслушване, предаде Ройтерс.
Амос Й. Хохщайн е американски бизнесмен, бивш дипломат, лобист и експерт по национална сигурност и енергетика.
Международната агенция по енергетика заяви през май, че руските приходите от петрол са се увеличили с 50 на сто от началото на годината до 20 млрд. долара на месец, посочва Ройтерс.
Укро-ковидите нещо?
Дори и да е вярно, не знам защо се радваш, нито живееш там нито ще имаш някакви ползи от това. Разходите за войната слагаме ли ги в сметката? Малко шизо ми идва. Ще видим как ще се справят в дългосрочен план с икономиката, ще го бъде ли либертарианството или нема да го бъде.
![]()
Welcome to Bulgaria, where the Ukraine war is NATO’s fault
In one corner of the EU, Putin’s propaganda machine is going strong.www.politico.eu
![]()
По-идиотски опит за пропаганда не бях виждал, дори и нашите руски дебили фенове на Путлер, не биха се хванали, че някой идиот, дори и руснак, би се завърнал в кочината.
Остриетата на русофилите у нас, отишли в Руското посолство да вземат заработените рубли. Само Копейката и Волен липсват.
![]()
На теб, чичко Сталин даде ли ти бонбонче? Защото имаше такива стихотворения. Карат те да се затвориш очите и да рецитираш, а накрая като отвориш очи на всеки чин има бонбонче. Днешната пропаганда не е по-различна, прави се по новата идеология. Затова отговорността на семейството е още по-голяма, да формира национално чувство в децата.Ето и защо последните 30 години не се възпитава патриотизъм и защо милениалите имат изкривена представа за миналото.
Аз към страната имам добри чувства, имам приятели от Москва. Към политиката й спрямо нас нямам добри чувства. Аз господар нямам и никой нищо не ми забранява, това са някакви твои фантазии.Значи не можеш да запазиш добри чувства към една близка страна
Я пак, ама по-бавно, че не схванах логиката.Хора като Карадайъ са в управлението благодарение на любимия ти комунистически режим и техния възродителен процес
И каква е политиката ѝ спрямо нас?Към политиката й спрямо нас нямам добри чувства
Не мога да ти помогна.Я пак, ама по-бавно, че не схванах логиката.