НАТО е мега сила, няма как да са го пропусналиМале, мале каква защита видяхме днес от всички... един самолет през 7 държави мина без никой нищо да знае
Мале, мале каква защита видяхме днес от всички... един самолет през 7 държави мина без никой нищо да знае
Да, защо, нали още си тук. Явно администрацията някак има пропуски.Тъй, тъй.
Кажи сега и нещо хубаво за форумната администрация и за кпд.бг и да ти пишем нормата за деня изпълнена
Аве брат ти луд ли си ? Русия такива санкции не е понасяла в историята (особено фейсбук санкциите от хейтъри). Укр обърнала войната и сега щели да нападат даже. Почнали да дялкат копия. Ще искат помощ от БГ противовъздушна отбрана.Русия печели повече от петрол и газ сега, отколкото преди войната
Хохохо
Русия може би има повече приходи от изкопаемите си горива сега, отколкото малко преди нахлуването си в Украйна, тъй като глобалното увеличение на цените компенсира въздействието на западните усилия за ограничаване на продажбите й, заяви Амос Хохщайн пред законодателите по време на изслушване, предаде Ройтерс.
Амос Й. Хохщайн е американски бизнесмен, бивш дипломат, лобист и експерт по национална сигурност и енергетика.
Международната агенция по енергетика заяви през май, че руските приходите от петрол са се увеличили с 50 на сто от началото на годината до 20 млрд. долара на месец, посочва Ройтерс.
Укро-ковидите нещо?
Дори и да е вярно, не знам защо се радваш, нито живееш там нито ще имаш някакви ползи от това. Разходите за войната слагаме ли ги в сметката? Малко шизо ми идва. Ще видим как ще се справят в дългосрочен план с икономиката, ще го бъде ли либертарианството или нема да го бъде.
Welcome to Bulgaria, where the Ukraine war is NATO’s fault
In one corner of the EU, Putin’s propaganda machine is going strong.www.politico.eu
По-идиотски опит за пропаганда не бях виждал, дори и нашите руски дебили фенове на Путлер, не биха се хванали, че някой идиот, дори и руснак, би се завърнал в кочината.
Остриетата на русофилите у нас, отишли в Руското посолство да вземат заработените рубли. Само Копейката и Волен липсват.
На теб, чичко Сталин даде ли ти бонбонче? Защото имаше такива стихотворения. Карат те да се затвориш очите и да рецитираш, а накрая като отвориш очи на всеки чин има бонбонче. Днешната пропаганда не е по-различна, прави се по новата идеология. Затова отговорността на семейството е още по-голяма, да формира национално чувство в децата.Ето и защо последните 30 години не се възпитава патриотизъм и защо милениалите имат изкривена представа за миналото.
Аз към страната имам добри чувства, имам приятели от Москва. Към политиката й спрямо нас нямам добри чувства. Аз господар нямам и никой нищо не ми забранява, това са някакви твои фантазии.Значи не можеш да запазиш добри чувства към една близка страна
Я пак, ама по-бавно, че не схванах логиката.Хора като Карадайъ са в управлението благодарение на любимия ти комунистически режим и техния възродителен процес
И каква е политиката ѝ спрямо нас?Към политиката й спрямо нас нямам добри чувства
Не мога да ти помогна.Я пак, ама по-бавно, че не схванах логиката.