Украйна - Русия какво ви е мнението

питат що си бием негрите

Само не мога да разбера на теб какво ти влиза в работата, когато Путин си бие негрите. Пардон укрите.

PS. Какво стана с лендлиза? Уби няколко училища и болници в Донецк и толкоз :D

Ох ох ох ох, пипа, пипа Кирцата, услажда му се, избра и той българското (те тея сухи възпитани англосаксонски канадки, мани...)

Ето:
iu

Линда го заранва със сладко, вдига му се настроението и ходи пипа Ленчето.
(Още преди му нямах доверие, писал съм в "Избори за Народно събрание")

Ся чакаме компромат и за кокорчо. Чух (не го вярвам), че се барат със Спецов. o_O

Другаря́т Си.
Цън Цон е български предприемач от китайски генезис, ръководител на Съвета за стопански и дипломатически връзки и консултант в Дипломатическия институт към Министерство на външните работи по въпроси, свързани с Китай.

За Дън Сяо Пин , Китай.и войната....

Цън Цон: #Китай наблюдава внимателно войната на #Путин в #Украйна и санкциите, които бяха наложени на Кремъл, но няма да вземе страната на Русия защото не може да се лиши от #инвестициите и #пазара на останалия свят. Това би имало катастрофални последици за икономиката и хората биха излезли на #протести ако останат без #работа и храна. #Червената линия в момента не е премината от Русия, но ако се отиде към #окупация на Украйна или разширяването на войната към #Молдова, #Прибалтика, това няма да бъде допуснато от Пекин и #Си ще вдигне телефона на Путин. ...

--- след 6 м

Си ще вдигне телефона на Путин. ..
Що, сега Путин звъни, а Си не му вдига?

Няма страшно. Всички трусове следват начертания план. Магнитутът им е внимателно и прецизно програмиран. Разрушенията са неизбежни.

Ся чакаме компромат и за кокорчо. Чух (не го вярвам), че се барат със Спецов. o_O
Кой е Спецов, не го знам. Но за кокорчо като по-сериозен бизнесмен, съм заплюл сериозен инвеститор, мой познат, Методи.
241d63c9a4152611f8b459cb50797ff7

18+ е клипа, не съм го гледал и сега видях (баси...)

Последно редактирано:
Ако ходят в Русия, да подготвят чековите книжки.
Не знам сплотяване ли е, спояване ли - не съм гледал клипчето. Но реакцията на Линда може да каже какво е.:)
---
Да кажа и аз нещо позитивно за руското ръководство, както никога. Чета тук, че:
"В Русия приеха нов закон против LGBT пропагандата. Глобите започват от 40,000 рубли (или 600 и няколко долара) и достигат до страховитите $160,000, които явно са размахан пръст срещу соросоидните проводници и на други вносни („либерални“) идеологии."

Може и старо да е, но най-много от няколко дни да е, не знам.

Кой е Спецов, не го знам. Но за кокорчо като по-сериозен бизнесмен, съм заплюл сериозен инвеститор, мой познат, Методи.
Тва Мето Версията ли е? o_O

Спецов:

Тва Мето Версията ли е? o_O

Спецов:

А, ти пък и ти, не знам кой е, случайно попаднах на снемката......

Лелее, тоя Спецов направо ше му изфръкне очите от орбитите на кокорчо ако го емне.. Макар че те тия с мускулите.. Веднъж едно гадже, доктор от съседния Културологичен факултет, я питам "как е, добре ли ми е на големина", вика: "оо, супер; имах един културист, казвам ти - фъстъче.:)".

Последно редактирано:
Само не мога да разбера на теб какво ти влиза в работата, когато Путин си бие негрите. Пардон укрите.

PS. Какво стана с лендлиза? Уби няколко училища и болници в Донецк и толкоз :D
Аз друго се чудя, наясно ли е Ремайндера тея пари дето ги наливат САЩ от къде идват?

Едно време продаваха дрога в собствената си държава и оръжие на всички араби за да финансират гражданските войни в Южна Америка.

Сега вероятно далаверата от афганския мак заминава в Украйна :)

Последно редактирано:
Американският политически журналист Джими Дор:
✔️ Въпреки санкциите и бойкотите, Русия все още събира 800 милиона долара на ден от продажби на петрол и газ, което е повече от миналата година. Докато плащаме $9 за галон бензин в Калифорния, руската рубла се превръща в най-силната валута в света. Русия печели икономическата конфронтация.

✔️ Възстановителният ефект от санкциите води до покачване на цените на горивата и храните по целия свят. Рано или късно мирен договор трябва да бъде сключен, но няма нужда Путин да бърза със сделката. Но той все още иска да сключи мир. Кой не иска да преговаря? САЩ и Зеленски! И това е факт.

✔️ Помните ли твърдението, че руската икономика е незначителна? Че Путин, с икономиката му с размерите на Италия, играе покер с два чифта, но по някакъв начин печели? Изключително рядко е Западът да прави толкова чудовищни грешки при оценката на икономиките.

✔️ Войната в Украйна ни накара да осъзнаем, че руската икономика е много по-важна, отколкото си мислехме. Ако сравните БВП чрез просто конвертиране на валута, тогава руската икономика е наистина близка до испанската. Но всъщност тя е по-сравнима с германската, най-голямата в Европа!

✔️ Трябва да помислим какъв е делът на сектора на услугите в Русия спрямо промишлеността и минното дело. В САЩ всичко е базирано на услуги, докато руснаците произвеждат и моите. Секторът на услугите като цяло е безсрамно надценен в сравнение с петрола, газа и металите или селското стопанство. Ако не броим камериерките и сервитьорките, руската икономика ще надмине многократно германската. Ще бъде по-близо до японския.

✔️ Когато има конфронтация, е много по-важно да предоставим на хората това, което е наистина важно за оцеляването – храна и енергия, отколкото нематериални услуги. Кризата в Украйна ни помогна да изясним колко подценяваме индустрията и минното дело и как надценяваме ролята на услугите и съвременните технологии.

✔️ Русия е една от малкото на планетата, която е ядрото на световната индустриална верига. А опитът за прекъсване на връзките с Русия би означавал пълна реорганизация на световната икономика. Преди да свалим радостно новата желязна завеса, трябва да спрем и да помислим – колко държави в света ще застанат на наша страна?

✔️ Помните ли твърдението, че руската икономика е незначителна? Че Путин, с икономиката му с размерите на Италия, играе покер с два чифта, но по някакъв начин печели? Изключително рядко е Западът да прави толкова чудовищни грешки при оценката на икономиките.

✔️ Войната в Украйна ни накара да осъзнаем, че руската икономика е много по-важна, отколкото си мислехме. Ако сравните БВП чрез просто конвертиране на валута, тогава руската икономика е наистина близка до испанската. Но всъщност тя е по-сравнима с германската, най-голямата в Европа!

✔️ Трябва да помислим какъв е делът на сектора на услугите в Русия спрямо промишлеността и минното дело. В САЩ всичко е базирано на услуги, докато руснаците произвеждат и моите. Секторът на услугите като цяло е безсрамно надценен в сравнение с петрола, газа и металите или селското стопанство. Ако не броим камериерките и сервитьорките, руската икономика ще надмине многократно германската. Ще бъде по-близо до японския.
Това според мен е ясно на абсолютно всички, че икономиката не е толкова малка.
Просто го казват ей така да има информационна война, а не че не знаят. Икономист да не знае това нещо е невъзможно, пък и не само икономист.
Жалко, че хората не виждат много неща и вярват. Ама и аз по някой теми съм така

Последно редактирано:
Икономист да не знае това нещо е невъзможно, пък и не само икономист.
Ремайнд не знае, Графикса също. Те вярват в науката, наречена ''мейнстрийм медии''.

п.с. И Киро - палавата ръчичка, дето е завършил Харвард не знае. За него Русия е бензиностанция с ракети.

@ReminD ся що така се смееш на всеки мой коментар ?
Значи може вече да не мисля много точно икономически, тъй като гледам да си изчистя икономическото мислене и да започна с техническото (нали ще ставам уж програмист). Пък и това икономически мислене, ако си мислиш ,че е хубаво...
Някой те кани някъде и ти почваш вече да изчисляваш разходи, пропуснати ползи и т.н.
Взимаш заплата и вече си изчислил постоянни, променливи разходи и знаеш кое по колко и кога. Е това не е хубаво - хората не сме предприятия и не сме печалба на всяка цена.
И не, не ги изчислявам правилно, нито си играя да ги изчислявам, но просто автоматично това тръгвам да правя т.е нито успявам да ги изчисля и нито има голям смисъл, но пак го правя

Плямпай си измислици с ония блокнатия идиот Лошия, не ме занимавайте мен с глупостите си и фантазиите и пропагандите.
Е нали затова е форум. Всеки да си споделя мнението. Аз не се сърдя или пък да казвам нещо на някой колкото и странно да ми е неговото мнение. И никога не съм казвал, че съм прав.

Плямпай си измислици с ония блокнатия идиот Лошия, не ме занимавайте мен с глупостите си и фантазиите и пропагандите.

Facts don't care about your feelings - за Русия - Snowflake :)

Горе