Torbalan Trolski
Well-Known Member
питат що си бием негрите
Само не мога да разбера на теб какво ти влиза в работата, когато Путин си бие негрите. Пардон укрите.
PS. Какво стана с лендлиза? Уби няколко училища и болници в Донецк и толкоз
питат що си бием негрите
Цън Цон е български предприемач от китайски генезис, ръководител на Съвета за стопански и дипломатически връзки и консултант в Дипломатическия институт към Министерство на външните работи по въпроси, свързани с Китай.Другаря́т Си.
Що, сега Путин звъни, а Си не му вдига?Си ще вдигне телефона на Путин. ..
Кой е Спецов, не го знам. Но за кокорчо като по-сериозен бизнесмен, съм заплюл сериозен инвеститор, мой познат, Методи.Ся чакаме компромат и за кокорчо. Чух (не го вярвам), че се барат със Спецов.
Не знам сплотяване ли е, спояване ли - не съм гледал клипчето. Но реакцията на Линда може да каже какво е.
---
Да кажа и аз нещо позитивно за руското ръководство, както никога. Чета тук, че:
"В Русия приеха нов закон против LGBT пропагандата. Глобите започват от 40,000 рубли (или 600 и няколко долара) и достигат до страховитите $160,000, които явно са размахан пръст срещу соросоидните проводници и на други вносни („либерални“) идеологии."
Може и старо да е, но най-много от няколко дни да е, не знам.
Тва Мето Версията ли е?Кой е Спецов, не го знам. Но за кокорчо като по-сериозен бизнесмен, съм заплюл сериозен инвеститор, мой познат, Методи.
А, ти пък и ти, не знам кой е, случайно попаднах на снемката......Тва Мето Версията ли е?
Спецов:
Новият директор на НАП Румен Спецов: Експерт по данъчни измами, културизъм и здравословно хранене
42-годишният шампион в бодибилдинга има над 10-годишен опит в Приходната агенция - анализ на бизнес секторите, определяне на риска и защита на икономическата сигурностbusiness.dir.bg
Аз друго се чудя, наясно ли е Ремайндера тея пари дето ги наливат САЩ от къде идват?Само не мога да разбера на теб какво ти влиза в работата, когато Путин си бие негрите. Пардон укрите.
PS. Какво стана с лендлиза? Уби няколко училища и болници в Донецк и толкоз
Това според мен е ясно на абсолютно всички, че икономиката не е толкова малка.Помните ли твърдението, че руската икономика е незначителна? Че Путин, с икономиката му с размерите на Италия, играе покер с два чифта, но по някакъв начин печели? Изключително рядко е Западът да прави толкова чудовищни грешки при оценката на икономиките.
Войната в Украйна ни накара да осъзнаем, че руската икономика е много по-важна, отколкото си мислехме. Ако сравните БВП чрез просто конвертиране на валута, тогава руската икономика е наистина близка до испанската. Но всъщност тя е по-сравнима с германската, най-голямата в Европа!
Трябва да помислим какъв е делът на сектора на услугите в Русия спрямо промишлеността и минното дело. В САЩ всичко е базирано на услуги, докато руснаците произвеждат и моите. Секторът на услугите като цяло е безсрамно надценен в сравнение с петрола, газа и металите или селското стопанство. Ако не броим камериерките и сервитьорките, руската икономика ще надмине многократно германската. Ще бъде по-близо до японския.
Ремайнд не знае, Графикса също. Те вярват в науката, наречена ''мейнстрийм медии''.Икономист да не знае това нещо е невъзможно, пък и не само икономист.
Е нали затова е форум. Всеки да си споделя мнението. Аз не се сърдя или пък да казвам нещо на някой колкото и странно да ми е неговото мнение. И никога не съм казвал, че съм прав.Плямпай си измислици с ония блокнатия идиот Лошия, не ме занимавайте мен с глупостите си и фантазиите и пропагандите.
Плямпай си измислици с ония блокнатия идиот Лошия, не ме занимавайте мен с глупостите си и фантазиите и пропагандите.