Украйна - Русия какво ви е мнението

О, май год!!! Неутралният пацифист се оказа фен на най-агресивната военна структура.

Толкова за принципите. На някои им харесва идеята да се нападат суверенни държави под измислен претекст и да се бомбандират жени и деца.

Само се замислям как девойките щяха да пищят и да си скубят плитките ако руснаците бомбандираха цивилни цели (жилищни блокове и болници) с обеднен уран. НАТО го нааправи в Югославия. Смешковци...

@Leverage и кво постигна бате, казах ли ти, че ще те питат що биеш негрите? Не се занимавай да влизаш в диалози, като не ги кефи и нямат кво да кажат, питат що си бием негрите, или сменят темата.

@Leverage и кво постигна бате, казах ли ти, че ще те питат що биеш негрите? Не се занимавай да влизаш в диалози, като не ги кефи и нямат кво да кажат, питат що си бием негрите, или сменят темата.

Имаш проблем с осмислянето на казаното ли? Нека обясня: Питам защо се представя като пацифист, при положение, че намира участието ни в най-агресивната военна структура за много полезно.

Защо си биете негрите не е на дневен ред, защото вие/ние сме в ролята на битите негри.

НАТО е убило над 500 000 цивилни в Ирак. Дебелата мазна пача Олбрайт, дето пукна наскоро казва ''заслужаваше си''. Ми бъдете фенове на агресора, ама недейте да лицемерничите, когато Русия НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО подкара укрите, въпреки че на фона на натовските ''миротворчески'' мисии, по-скоро ги гали с кадифена ръкавица.

Полезно четиво от Синхуа:

Питането ми за работата вчера беше прелюдия към питане откъде идват тия твои леко нереалистични очаквания към останалите.

Една от хипотезите е че е професионално изкривяване - примерно бил си даскал и си свикнал с институционалното право да изискваш внимание към уроците и да търсиш сметка (да изпитваш) от учениците.
Ами - даскал, Стамбата-Поздрави-И. нали каза: 18-20 годишен съм, живеещ още в мазана на наще (доколкото той знаел)..

Вярно е, че преподавах театрознание. На льохмани и лумпени с претенции, на 90%. Те му отворили свят за всичко, перестройка, гласност и така нататък, той - на плявата за лумпенификацията скочил директно и ми идва при мен със самочувствие. А директорът казва, че аз съм практикувал "неприемливо строг за стандартите на образователната институция подход", прекрачвал съм граници, не било "продуктивно". Не може така, другарю Кунчев, подбивате самочувствието на будната младеж. Какво самочувствие бе, те трябва да влязат смирени и уважителни, и с покорна ученолюбивост да добият базата за това самочувствие. Виж се, бе, Колев: сплул си се като плужек на стола зад бюрото, мозъкът ти се е сраснал с гъза и мене ли поучаваш?! И извади тоя фас от устата като ми говориш, мишко кабинетна...

Да, но после нали отворих баничарничката. Но клиентите масово нямаха подход към баничаря и сега съм ориентиран по-скоро към айти предприемачеството. Мисля, че имам бъдеще.

Готвят се още "денацификации" и "освобождения"

Китайският лидер Си Дзинпин подписа директива, позволяваща "невоенна" употреба на армията, което предизвиква опасения, че Пекин се готви да нахлуе в Тайван под прикритието на "специална операция", която не е класифицирана като война. Заповедта влиза в сила на 15 юни, съобщиха държавните медии, без да споделят пълния текст на документа.

Китайският лидер Си Дзинпин подписа директива, позволяваща "невоенна" употреба на армията, което предизвиква опасения, че Пекин се готви да нахлуе в Тайван под прикритието на "специална операция", която не е класифицирана като война. Заповедта влиза в сила на 15 юни, съобщиха държавните медии, без да споделят пълния текст на документа.
В Украйна видяхме какви бяха последиците - инфлация и да не изброявам още. Ако Китай направят невоенна операция какви ще са и за кого ?

Скот Ритър и други военни експерти са убедени, че сащ ще се бият с Китай. Също така са убедени, че сащ ще ядат мнооого бой там. Аз съм За!

В Украйна видяхме какви бяха последиците - инфлация и да не изброявам още. Ако Китай направят невоенна операция какви ще са и за кого ?
Ще е много по-лошо за всички, само бавноразвиващи се хора могат да се радват на подобен конфликт, още повече ако се намесят САЩ и Япония. Нещата могат да ескалират сериозно и последиците да не са само икономически.

• Like
Реакции: OSH
Ае пристигна ли евтината газ, че времето лети и е хубаво да се планира изнасянето от града и подготовката за зимен сезон на дърва. :)
Последно казаха, че танкерът е на пристанище в Турция, ама не казаха дали ще я карат насам. Може да си остане в турско, па ние ще си я плащаме 2-ри път на Ердоган. Що па не, нали сме баровци, кво ни бърка.

Дърва се взимат сега
Не е баш така... Ние взехме един камион, но наесен ще вземем още един, въпреки че не се знае каква ще е цената. Проблемът е, че до зимата дървата изсъхват и стават само за подпалка. За локално парно са нужни по-сурови - държат огъня по-дълго.

Нещата могат да ескалират сериозно и последиците да не са само икономически.
Кво ти пука, то и без това всичко върви по план. ;)

Последно казаха, че танкерът е на пристанище в Турция, ама не казаха дали ще я карат насам. Може да си остане в турско, па ние ще си я плащаме 2-ри път на Ердоган. Що па не, нали сме баровци, кво ни бърка.

Не е баш така... Ние взехме един камион, но наесен ще вземем още един, въпреки че не се знае каква ще е цената. Проблемът е, че до зимата дървата изсъхват и стават само за подпалка. За локално парно са нужни по-сурови - държат огъня по-дълго.

Кво ти пука, то и без това всичко върви по план. ;)
Сега се взимат, защото са по-евтини.
Има различни сортове, които горят бързо или бавно. Да не от там да е разликата.

Другаря́т Си.

Ае пристигна ли евтината газ, че времето лети и е хубаво да се планира изнасянето от града и подготовката за зимен сезон на дърва. :)
Аз последно разбрах, че тайната поръчка, тайно е пристигнала и то с цЕл ден по-рано на таен терминал. Оттам насетене следите се губят, може тайно да Е пренасят с бидони.

Иначе, успяха да скрият цел танкер, а не можаха да скрият де Кирцата бъркЕ из гащурите на Ленчето.

Аз последно разбрах, че тайната поръчка, тайно е пристигнала и то с цЕл ден по-рано на таен терминал. Оттам насетене следите се губят, може тайно да Е пренасят с бидони.

Иначе, успяха да скрият цел танкер, а не можаха да скрият де Кирцата бъркЕ из гащурите на Ленчето.

Ленчето не ходи ли без гащЕ?
п.п. Къде е тва нещо дет го коментирате да видим малко софт порн и аз :)

И аз искам да го видя. (Искам и реакцията на жена му Линда да видя, сладкарката. Малко гадно от моя страна, ма искам сега.)

Сега се взимат, защото са по-евтини.
Има различни сортове, които горят бързо или бавно. Да не от там да е разликата.
По-скоро зависи га са сечени.

Миналта година докараха едни де изглежда беха сечени предната година - лекички едни такива. До пролетта бяха толкоз изветрели че горяха като прахан.

Ама ако пък съвсем скоро са сечени, требва им няколко месеца поне да поизсъфнат щот па иначе не щат да горят.

Това е сплотяване на екипа. Какво са правили толкова?
Не знам сплотяване ли е, спояване ли - не съм гледал клипчето. Но реакцията на Линда може да каже какво е.:)
---
Да кажа и аз нещо позитивно за руското ръководство, както никога. Чета тук, че:
"В Русия приеха нов закон против LGBT пропагандата. Глобите започват от 40,000 рубли (или 600 и няколко долара) и достигат до страховитите $160,000, които явно са размахан пръст срещу соросоидните проводници и на други вносни („либерални“) идеологии."

Може и старо да е, но най-много от няколко дни да е, не знам.

• Like
Реакции: OSH

Горе