nandibandi
Well-Known Member
Много хубаво че си гледал видеото и е пробудило някакви емоции. Значи ще ти е по-лесно да си представиш и някои ярки сцени от българската история, които очевидно са ти били спестени:
Носят на султана в Цариград отрязана детска ръчичка от Баташкото клане
Баташкото клане, което породи напрежение на 15 май в българския парламент, е добре документиран исторически факт. А за нас като българи е особено ценноwww.168chasa.bg
Запитай се къде е логиката в това ти и обкръжението ти да храните такава "историческа" ненавист към Русия, и да сте напълно летаргични и толерантни към хиляди пъти по-големите зверства на един друг народ и засягащи ДИРЕКТНО прадедите ви.
Няма много логика. Просто са ви спестили ключова част от историята и са я заместили с нещо друго (изфабрикувано в по-голямата си част).
ПП. Само е странно че ти докъм 20+ годишна възраст си останал някакси имунизиран и за 10-ина години са успели да те докарат до сегашното състояние на редови social justice warrior, а именно такъв дето се пали онлайн по ситуации, незасягащи го директно но представени му като висша форма на несправедливост и изискващи остра реакция.
Само да допълня:
Това е същият човек, който се кефеше за убит журналист (не войник, не изрод от нацистки батальон, а журналист) и ни пращаше да ходим да го заместим като тор за слънчогледа.
Той не се възмути от рязаните пениси и избодени очи на руските войници - не се трогна и иначе така чувствителния ''свят'' (разбирай 10 държави от агресивния запад).
Не се трогна и от 8-годишния геноцид над мирни хора в Донбас. Не се трогна и от изгорените живи хора, които възстанаха срещу организирания от сащ майдан.
Сега е обаче силно възмутен. Изпадна в амок - получи нервна криза.
Не очаквам да види връзката между някои политически действия от последните дни и поредната провокация в стил Буча. Периодично се правят такива постановки, защото кукловодите виждат, че тия дето трябва да бълват омраза към Путин и Русия имат мижав интерес.
След вчерашните разговори между Лавров и Блинкен, след африканското ''турне'' на Лавров, нещо се мъти. Очаквам до дни поредната безумна и несправедлива стъпка срещу Русия.
Никак даже.Кой знае кво става сега на вайбъра. Нанди и RetarD се извиняват, разбират, уточняват за една известна умереност в отношенията си, за по-мек изказ. Ееех, нищо не знаем ние..
Писането на вайбър беше необходимо, защото е тъпо след нечии епизодични нервни кризи да остава дълготрайна омраза. Той се извини, аз също и тонът в темата, поне между него и мен, стана по-нормален.
Ах, разби ми сърцето... А аз така силно исках..С Нандито не искам никаква връзка, сакън.