Кво да ти пиша, каквито сте се събрали да си сипвате, такова е съдържанието. Ти ми кажи админите каква вина имат за това? Как се възпитават големи хора? Ако зависи от мен тази тема от много време да е окастрена
Тва към мен ли е било предназначено? Ако да: аз го написах като поздрав към вас. Иначе:
Мед ми капе от очите като го чета това, толкова е демократично и неутрално.
Кво да кажеш?
Ми, мен ако питаш, например кажи що тоя нервноболен пумяр не е предупреден досега? (Трябва да питам: що не е баннат няколко пъти, по-правилно.) Ама "каквито сме се били събрали - такова било съдържанието", стига бе
Виж нервноболното хлапе как трови, трови и трови, и продължава безпрепятствено. Не е "каквито сме се събрали" - събрали сме се
нормални и възпитани хора, и това хулиганизирано изчадие, което просто трови и обижда като най-долен махленски наркоман, като така провокира огрома част от "грубите" отговори към него (но никога не е получил равностойни обиди, защото той не спира и пише нови скорострелно, и защото отсреща му са далеч по-възпитани хора). Не виждаш ли, ослепя ли нещо?
100% тук няма нито един друг толкова долнопробен, крещящ и разнасящ долнопробността си като зараза. Нито един който толкова постоянно да прави така. Нито един толкова постоянно озъбен глупак. Тръгва пръв, обижда по 10 пъти в един от дъъългите си глупави постчета. Обижда нон стоп, това е основна съставна част на постовете му.
Кво да ти пиша, каквито сте се събрали да си сипвате, такова е съдържанието.
И има един, който "сипва" колкото всички останали взето заедно, дори повече от тях.
Ти ми кажи админите каква вина имат за това? Как се възпитават големи хора?
"Големи хора" потребители във форум "се възпитават" с предупреждения, когато са абнормално лошо държащи се юзъри (в случая говори за постоянно лошо поведение). Бан е най-добре.
Може също да пишеш например защо все още няколкото докладвани още вчера рано сутринта постове на махленчото, в които казва, че съм наркоман, все още си стоят? Обаче например, неговата тема беше скорострелно "почистена", малко след като репортнал. Как става това? Въпрос на какво е? (То си е направо отговор де, толкова много говори само по себе си.)
Не знам от кой зависи ако не от админите, със сигурност не от мен. Явно ви харесва така. Нека тогава потребителите се наслаждават на шоуто на циганчето-наркоманче, което държите в стаята (и то сере на килима, разнасяйки по пердетата и покривката).
Дори може да послушате мъдрите му съвети, ето че ви и поучава (може да са умни, работещи решения):
И като и окастриш тая тема + ваксините - къде ще пишат конспираторите? Айде стига, знаем защо темите стоят - носят трафик и преглежданията са с хиляди. Аз още преди 3-4 месеца казах, че такива теми и конспирации нямат място във форума, и най-нормалното нещо е да се премахнат изобщо.
И на никой не съм сипвал - псувня към руснаците голяма обида, щото някой се чуства руснак и лично обиден? Ама Нандибанди като казва, че украинците трябва да се дерат живи и не заслужават да живеят, и са измет, която трябва да бъде изтрепана - няма триене.
Що не махнете и двете теми най-добре, тъкмо Етериума да остане без работа.
Виж файлът 24995
Виж файлът 24996
Виж файлът 24997
Другия вариант е - модерация и банове - що не направите едни предупреждения по 10% и накрая банана - като няма модерация, нивото пада постоянно - Има и форуми с точки - точките са посредством нарушението, и като се съберат 20-тина точки - гориш за определено време - като си на кантар да те баннат - няма да пишеш такива работи, а и като знаеш, че има наказания и точки - нивото се вдига. Трийте темата човек, или я модерирайте - щото онази развява фалшива пропаганда, а аз гледам как кастрират войник вързан, след това му мятат на главата отрязаното, и го теглят с кола, и му бият куршума - военнопленник - Не знам що за човек не би се ядосал на такива гледки, още повече като тука ти обяснят : "аа, бе това са украинците, не са руснаците". Та така е за тея теми - аз винаги съм бил за бановете и да има наказания - за всяка обида и псувня някакви проценти или точки - и хората си знаят дали ще употребяват език или ще си мълчат.
Невероятно.
Няма да скрия, че това - да го послушате и да почнете да предупреждавате и санкционирате останалите освен него - ще ми допадне най-много.
То е ясно, че има нещо друго в неговият статут, нещо малко повече в случая, което е скрито. (Само мога да се надявам, че е нещо по програма от типа "снизхождение към нервноболни ретарди", тогава би било разбираемо защо пумярчото все така продължава да сере и изсипва кофи пумия безпроблемно.) Или "по служба" му се позволява да се държи така, къде работи? Човек на някой ли е? Или е казал "ще стане еди кво си, ако...", кой знае.
Много е тъп и безполезен тоя, най-добре го банвайте безскрупулно (и ще видите как нивото рязко ще се покачи, диалозите ще станат по-смислени, няма да има обиди, дори бизнеса ще нарасне, ще дойдат нови, възпитани бизнесмени, които обичат добрия тон...)
#
бан за римайнд