Украйна - Русия какво ви е мнението

Интересни двусмислени постове пишеш, но са повече като монолог, отколкото да допринасят с нещо за дискусията. Няма лошо, щом те влече. А може би и не търсиш дискусия. Също няма лошо, въпреки че това е форум, а не блог.

Напомняш ми на един друг съфорумец, който плясва твърдения и при опит за дискусия се прави на луд и се опитва да мине с номера, че троли. Но той пък не е майстор на късия разказ, така че не е точно същото. :)
Както ти се е сторило - така. Нямам възражения.:)

Продавай доларите, че скоро ще се сринат. Между другото:

Аз съм трейдър не държа дълги позиции :) Имам малки позиции в тесла който мисля да засиля до 50к и в криптото в DOGE още толкова мисля да вкарам ако намеря добро ентри :) Че съм доволен много от теслата и мисля да вземa cybertruck но да го платя с doge hahaah би било яко ама Путин може да прецака плановете на всички по света с един клик :( :(

Аз съм трейдър не държа дълги позиции :) Имам малки позиции в тесла който мисля да засиля до 50к и в криптото в DOGE още толкова мисля да вкарам ако намеря добро ентри :) Че съм доволен много от теслата и мисля да вземa cybertruck но да го платя с doge hahaah би било яко ама Путин може да прецака плановете на всички по света с един клик :( :(
Путин може да направи всичко, зависи кой накъде ще го тласне. Така че всичко в момента е сметки без кръчмаря.

Не бой се, там не трупа толкова. Пътя е между дърветата, а и постоянно има трафик.
Слаб е трафика да ти кажа. Поне ние като ходихме, Това все пак се води международен маршрут но не срещнахме повече от 10-на коли обшо и само един камион. Говоря ти за от посока Казанлък от бариерата на прохода Към Свети Никола. Това е доста сериозна денивелация, въпреки че асфалта е приличен.
На практика от чешмата, където пишеше Обичам еди кой си, до горе няма къде да отбиеш. Аз не съм ходил заради паметника, ходих заради обстановката. Самият паметник също е интересен, той си е буквално класическа фигура топ от шаха, но аз отидох заради върховете, и още тогава си казах, че искам да отида в сериозни зимни условия, макар че и тогава си беше як студ и вятър, и само си представих бегло какво ще е в било в мразовита зима и виелици.

Последно редактирано:
Интересни двусмислени постове пишеш, но са повече като монолог, отколкото да допринасят с нещо за дискусията. Няма лошо, щом те влече. А може би и не търсиш дискусия. Също няма лошо, въпреки че това е форум, а не блог.

Напомняш ми на един друг съфорумец, който плясва твърдения и при опит за дискусия се прави на луд и се опитва да мине с номера, че троли. Но той пък не е майстор на късия разказ, така че не е точно същото. :)
@етерИум
е форумния бард рапър, на който като му дойде музата супер много ме кефи как реди. Аз го разбирам.

Само 96 часа след като Илон Мъск беше помолен за помощ като пусне достъп до сателитите на Starlink за Украйна и 48 часа след като каза, че изпраща пратка станциите вече са пристигнали при вицепрезидента на Украйна. :cool:

Screen-Shot-2022-02-28-at-23-59-13.png

Само 96 часа след като Илон Мъск беше помолен за помощ като пусне достъп до сателитите на Starlink за Украйна и 48 часа след като каза, че изпраща пратка станциите вече са пристигнали при вицепрезидента на Украйна. :cool:

Screen-Shot-2022-02-28-at-23-59-13.png
От коя страна на Луната са доставени?

@етерИум
е форумния бард рапър, на който като му дойде музата супер много ме кефи как реди. Аз го разбирам.
Жив ташак съм - другото са клевети. Но стига за тоя етериум, че стана по-коментиран от Путин и напълно справедливо ще последват обвинения в разводняване на темата.

Не е ли рано за доге ? То още не се знае кога ще е бул маркета, че и алт сезона ..
Ако сме или влезем в беар какъв е смисъла
Ся ще ми скочат на бой, че не сме в беар маркет ама аз не съм казал, че сме …
Даже не знам цената в момента
Ако искаш да си купиш Етериум тагвам официалния представител на БГ, само че само лично предаване може да купиш:
@етерИум

Последно редактирано:
Не е ли рано за доге ? То още не се знае кога ще е бул маркета, че и алт сезона ..
Ако сме или влезем в беар какъв е смисъла
Ся ще ми скочат на бой, че не сме в беар маркет ама аз не съм казал, че сме …
Даже не знам цената в момента
Ако искаш да си купиш Етериум тагвам официалния представител на БГ, само че само лично предаване може да купиш:
@етерИум
Казах, че търся добро ентри :) и най-вече признаци, че тая война ще приключи без БООМ за всички! Иначе ползването на Swift като военно и политическо средство, което буквално заличава икономиката на една страна и цялата власт в е ръцете на ЕС и САЩ според ме ще отвори очите на Китай и азия към блокчейн като алтернатива.

И топа на топа хахахахха

1646091742625.png

Анонимните, които са смазали руските сайтове, всъщност мога да ви кажа с две думи откъде е поне маската която ползват, път нататък Етера може да ви обясни.

Казах, че търся добро ентри :) и най-вече признаци, че тая война ще приключи без БООМ за всички! Иначе ползването на Swift като военно и политическо средство, което буквално заличава икономиката на една страна и цялата власт в е ръцете на ЕС и САЩ според ме ще отвори очите на Китай и азия към блокчейн като алтернатива.

И топа на топа хахахахха

Виж файлът 22920
Че тоя го оставиха на свободна практика, така да се каже квото иска да си прави.

Е ама тук са се събрали само икономисти и е-тредъри и си говорят на техен език, като руските крадци с техни непонятни изрази.
Кажете на обикновения човек с прости думи.
С тези мерки дето Путин налага, кога западняците ще обърнат плочата?
Едва ли само руснака да обеднее.Някъде четох икономиката е такава, че ти храниш мен, аз храня теб.
Аз падна ли и ти падаш.

Е ама тук са се събрали само икономисти и е-тредъри и си говорят на техен език, като руските крадци с техни непонятни изрази.Кажете на обикновения човек с прости думи.
С тези мерки дето Путин налага, кога западняците ще обърнат плочата?Едвали само руснака да обеднее.Някъде четох икономиката е такава, че ти храниш мен, аз храня теб.Аз падна ли и ти падаш.
Може Русия на трета страна да се опре. Може и да си се опрат както преди, а може и всички да паднат
Никой не знае. Само предполагаме.
Русия на кой може да се опре ?
Този някой дали може да замести ЕС и останалите държави ? Какви ще са проблемите и липсите, големи ли ще са ?
ЕС ще продължи без Русия. Тогава какви проблеми ще имаме ? Какъв износ имаме на там. Ако не на тях има ли на кой да продаваме ? Какво взимаме от тях ? Ако не са те имаме ли от кой друг да го взимаме ?
И не само за внос, има много неща, но основните се въртят на там - най-вече с газтае проблема за ЕС май.
ЕС щеше да налага санкции ама после няма да ги налагала напълно, шот нямало да има газ :D
Каквото и да стане ще се отрази на Европа.
Всички викат Русия край с нея еди си какво ама според мен накрая ЕС ще е най-зле

Последно редактирано:
Е ама тук са се събрали само икономисти и е-тредъри и си говорят на техен език, като руските крадци с техни непонятни изрази.
Едва ли само руснака да обеднее.Някъде четох икономиката е такава, че ти храниш мен, аз храня теб.
Аз падна ли и ти падаш.
Вариант втори
Русия е един от най-големите производители на пшеница. Не знам колко изнася. Ако изнася много и сега спре няма да има пшеница и затова в добруджа ще продават пшеница на висока цена. Ще върви много икономиката там даже столицата ще бъде там в Североизтока.

Аз падна ли и ти падаш.
Вариант втори
Русия е един от най-големите производители на пшеница. Не знам колко изнася. Ако изнася много и сега спре няма да има пшеница и затова в добруджа ще продават пшеница на висока цена. Ще върви много икономиката там даже столицата ще бъде там в Североизтока.
:D

Пуснах да видя блокираните що гаварит, сега се чудят от три кладенеца как да го въртят и сучат, че руските санкции не са важни, и че Европа няма да я има ако Раша я няма икономически. Паааадам

Браво на света, щом Австралия и Канада и Швейцария се включват, смятайте колко го обичат путлера навсякъде.

Тя заявява, че "е убедена, че експериментите на НАТО и мълчанието на западната общественост относно ситуацията в Донбас са се превърнали в причина за хуманитарна и политическа катастрофа в Европа".

„Експериментите на НАТО и оглушителното мълчание на западната общественост са причините за хуманитарната и политическа катастрофа в Европа. Това трябваше да бъде прекратено, тъй като Западът отказа да води каквито и да е преговори и приветства агресивните изявления и преките заплахи на киевските марионетки срещу Русия“, написа тя в Telegram.

Същата реторика от Кремъл, като нашите шлюхи тука във форума, ползват една и съща реторика за да оправдаят нахлуването в Украйна. Не и остават много ходове на кремъл. Същата шлюха лъжеше нашите хохли, че НАТО /САЩ /ЕУ са истерични и че пияната сган само си прави учения.

Последно редактирано:
Браво на света, щом Австралия и Канада
Те и народа много си го обичат тия двете, както многократно доказват от 1-2 години:)
Пуснах да видя блокираните що гаварит
Мен блокирал ли си ма, кажи чесно??! Кажи чесно, че след като ти извадих 10-годишни постове, заради които те заобичаха и противниковият ти тук РАЗУМНОМИСЛЕЩ отбор, и също русофилите, и всеки заклет болшевик по света би ти ръкопляскал, си ме блокнал като куче!!? :(

Горе