Това изглежда като фейк?В 8 сутринта са ударили с ракета правителствената сграда / централния площад в Харков
Това изглежда като фейк?В 8 сутринта са ударили с ракета правителствената сграда / централния площад в Харков
Трябва да видиш какво е във Фейса. Линкедина още държи доста добро ниво, но другите сбирщайни на хора с различните виждания и мнения какво правят. Не мога да повярвам, че под един пост може да се събере толкова много хора да се хранят един друг на такава основа. Много ми е криво да го гледам и тук. Да знаете, че нещата излязат ли извън контрол, ще разчитаме един на друг. Имайте го в предвид.Казваш, то е достатъчно, че тук става свърталище на руска пропаганда и дезинформация
Кой е сложил тия бомби? Как разбрахме, как да разберем?Това изглежда като фейк?
Нандиото търпи много и може да поеме много. Рядко срещам толкова борбени жени. Респект. Не всяка може да влезе в чужд форум и да каже на админа, че яко тича в лявата лента. Не, че ми е приятно, но не ми пука, но поне съм и го признал това в нея.Ма Ремайнда вика на нандибанди, че била мъж, някой си @Странникът, бива ли такова уронване не само на престижа, но и всяване на съмнение в половата и идентификация, и също рушащо високата степен на доверие, което тя дълги години е изградила у съфорумците. Аз съм възмутен и докладвам Ремайнд! Да се извини!!!
По-скоро като видео обработка ми изглежда....Кой е сложил тия бомби? Как разбрахме, как да разберем?
Тва е евфемизъм за "ше правим скоро чистка на "русофилите", нали?Да знаете, че нещата излязат ли извън контрол, ще разчитаме един на друг. Имайте го в предвид.
Ний не бехме ли у Европа?!Иии санкции дори на китайските ТИКТОК на руската дезинформация и пропаганда
08:46
"Тикток" блокира RT и "Спутник" в Европа заради санкциите
Двете руски медии RT и "Спутник" са блокирани от китайския гитант "Тикток" (TikTok) след забраната, наложена от Европейския съюз в неделя.
Това е поредната водеща платформа, предприела тази стъпка. "Майкрософт" съобщи, че ще изтрие новинарските приложения на RT от магазина си.
Фейсбуук дано по-скоро почне да реже и българските парцали за дезинформация и фейсбуук сайтчетата дето превеждат от Кремъл новините. Само не знам, дали няма да се появят една камара русофили да почнат да тровят наред с наще тука, ако дирят платформа за изява.
Вариант втори
Русия е един от най-големите производители на пшеница. Не знам колко изнася. Ако изнася много и сега спре няма да има пшеница и затова в добруджа ще продават пшеница на висока цена. Ще върви много икономиката там даже столицата ще бъде там в Североизтока.
Това Петков каза, че не е вярно.България дава всичките си бойни самолети на Украйна.
Тогава, щом той го е казал, е 100% вярноТова Петков каза, че не е вярно.
Така е, ако е написано в някой форум е 100% по-достоверно.Тогава, щом той го е казал, е 100% вярно
хахахахахаахахахахахахаах, недобре е човека отсекъде.Със сигурност отцепването им ще се отрази, но по никакъв начин няма да попречи на света да функционира. Дори напротив ще ускори миграцията към възобновяеми източници на енергия, което е добре.
Газова криза за европа - не? Германия ще функционира на 6? Що ли далеееееч по-видни експерти от теб, НЕРУСОФИЛИ, обвързани със западни интереси, казват обратното на теб?Със сигурност отцепването им ще се отрази, но по никакъв начин няма да попречи на света да функционира.
Газова криза за европа - не? Германия ще функционира на 6? Що ли далеееееч по-видни експерти от теб, НЕРУСОФИЛИ, обвързани със западни интереси, казват обратното на теб?
Кажи ся ЩО ЛЪЖЕШ, като РТ работи? Видя ли, Реми? Що така ся стожере на вярната информация? Почти сичкото ти е такова, но със самомнение на капацитет! Това е доста приятно да го наблюдавамИии дори на китайските ТИКТОК на руската дезинформация и пропаганда и дойде в повече
08:46
"Тикток" блокира RT и "Спутник" в Европа заради санкциите
Двете руски медии RT и "Спутник" са блокирани от китайския гитант "Тикток" (TikTok) след забраната, наложена от Европейския съюз в неделя.
Това е поредната водеща платформа, предприела тази стъпка. "Майкрософт" съобщи, че ще изтрие новинарските приложения на RT от магазина си.
Фейсбуук дано по-скоро почне да реже и българските парцали за дезинформация и фейсбуук сайтчетата дето превеждат от Кремъл новините. Само не знам, дали няма да се появят една камара русофили да почнат да тровят наред с наще тука, ако дирят платформа за изява.
Кажи ся ЩО ЛЪЖЕШ, като РТ работи? Видя ли, Реми? Що така ся стожере на вярната информация? Почти сичкото ти е такова, но със самомнение на капацитет! Това е доста приятно да го наблюдавам
A spokesperson for TikTok told NPR it was also blocking the two outlets in the EU. The moves mean people using the social media apps in EU countries won't be able to access pages or content posted by RT and Sputnik.
Абе стига ме цитира трол такъв...Газова криза за европа - не? Германия ще функционира на 6? Що ли далеееееч по-видни експерти от теб, НЕРУСОФИЛИ, обвързани със западни интереси, казват обратното на теб?