След като излезе информацията, че сме дали ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА (500 000 000) на укрите, искам да кажа на всички лебирал-комунисти - Да ви еба майката проста!!!! Една част от тая сума са мои пари, платил съм над 50 000 лв. данъци миналата година. Това е само ддс и данък печалба, ако сложа и осигуровки на служители, здравни, социални и тн. сумата става голяма.... Не съм съгласен да ги давате за вашата война срещу руснаците.
Докато белодробната болница (единствената в североизточна България) във Варна не може да си плати тока (като десетки болници в България), докато дебили събират капачки за кувиози, докато живеем в кочинна, разруха и смрад. Докато ежедневно се искат дарения от хора, които с адски мъки се опитват да спасят децата си от тежки заболявания. Докато пътитащата ни са по зле и от тея в Мариопул. Или пък прословутите медицински хеликоптери, или пък.... То няма край мизерията, в която живеем всъщност. Още един път ще ви кажа - да ви еба майките прости! Ама ще има народен съд и за вас, както сте я подкарали. 500 милиона дарили за чужди войни... леле, леле, леле.... Ще кажеш, че всичко ни е наред.... Все едно аз да не мога да си платя тока и парното, децата ми да ходят голи и боси, че и гладни, а аз да купувам ракия на кварталните пиянки и да давам пари на наркомани. Пууу, че се ядосах. Деба боклуците ви, деба.....