NovaPS
Well-Known Member
Книжката прочети, книжката.Аз си мислех че визираш взривовете в града от вчера. Не съм разбрал за какви панелки става на въпрос.
Книжката прочети, книжката.Аз си мислех че визираш взривовете в града от вчера. Не съм разбрал за какви панелки става на въпрос.
Пропуснал си го, щото по либералните канали не се коментира. Какъв източник, самия министър на отбраната го каза. Хуманитарна помощ за 500 000 000 от началото на войната.Интересно, това съм го пропуснал. Източник?
Аха, явно имаш предвид това:Пропуснал си го, щото по либералните канали не се коментира. Какъв източник, самия министър на отбраната го каза. Хуманитарна помощ за 500 000 000 от началото на войната.
Служебният министър на отбраната Димитър Стоянов, който вчера беше на посещение в Украйна, се похвали пред украинския си колега Олексий Резников, че от началото на руската военна агресия срещу страната на 24 февруари България е предоставила хуманитарна помощ на Украйна в размер на 448 млн. лв.
Няма никакво значение в какъв вид е тая хоманитарна помощ. И да е от някакви запаси, пак ще се възстановява с наши пари.
Аха, явно имаш предвид това:
България се хвали с 448 млн. лв. помощ за Украйна, а е получила 500 млн. от ЕС за украинските бежанци
Баш си го пишат по "либералните медии". По "консервативните" пишат ли че ние сме получили с 52млн повече от ЕС за същото нещо?
А иначе каквото и да е изказване на който и да е министър от това марионетно правителство го пропускам. Обслужват само руски интереси у нас, все пак Рубльо Рублев им казва какво да правят.
Това с печалбата не го твърдя.Да, да, знам какво ще кажеш, знам я опорната точка, ние всъщност сме на печалба от украинците....
Ритнат от кон в главата, мила моя майно льо.че ние сме получили с 52млн повече от ЕС за същото нещо
Айде пак кухите опорки...макар че там взимаме само 10% корпоративен данък, другите си отиват в Лукойл).
Чакай, че се присетих...В коментари от публикацията твърдят, че тази услуга е спряна от 2020 г.
Добре началник, значи се отказваш да ни бомбят, че да има дограмичка после... недей така, оферта си е.Дай да минем на Шведската зима, че по тая тема всеки следващ опит е по-зле...
Реално ако е така, руснаците отново пишат нови военни доктрини, свикват мобилизация при 10к жертви. Реално, при 50к жертви требе да дигнат и ветераните от ВСВ, поживьом увидим.Реално са около 10к руснака и 100к украинеца, както се изпусна Урсула.
Свикват мобилизация, не за да запълнят празнините, а защото се канят да млатят яко. Аз съм За!свикват мобилизация при 10к жертви
Официално казват само, че не бързат. За по-точни срокове питай ретарда - той все се домогва до засекретени документи.Има ли инфо, до кога ще са канят, че 10 месеца минаха?
Ма що да бързат, тя войната е без пари, ора има, що па да бързат. Чакат да тръгне Кузнецов сигурно 2024г. и ги почват. Много ми е забавно с теб ама ще те оставям след малко.Официално казват само, че не бързат. За по-точни срокове питай ретарда - той все се домогва до засекретени документи.