Щели сте дръжки. Като почнат да ти мерат въглеродния отпечатък и до външния клозет нема да имаш право да отидеш.щели сме да пътуваме
Вече и той не вярва ма укрофейковете, затова мина на меметаРемайндера съвсем изпатка
Аз съм тоя дето казва на нерализираните програмисти и инжинери от Полша и България кои тоалетни да мият.Изми ли тоалетните в Англия днес?
По форумите, айде лягай, че утре те чакат тоалетните на западняците, максимум час два още можеш да си хейтиш животеца.Аз съм тоя дето казва на нерализираните програмисти и инжинери от Полша и България кои тоалетни да мият.
Съвсем ти е изкипял мозъка човек. Ти си основния с хейта тука. Ама така нещастните хора друго нямате. Трябва днеска да измисля една две гаври за поляците от нощната смяна много мързелуват напоследък.По форумите, айде лягай, че утре те чакат тоалетните на западняците, максимум час два още можеш да си хейтиш животеца.
Те полякините достатъчно ги гаврят мангалите. Затова наркомана е толкова нервенСъвсем ти е изкипял мозъка човек. Ти си основния с хейта тука. Ама така нещастните хора друго нямате. Трябва днеска да измисля една две гаври за поляците от нощната смяна много мързелуват напоследък.
Те полякините достатъчно ги гаврят мангалите. Затова наркомана е толкова нервен
Докато мастурбира на ус клипове в тубата жена му бръмчи някъде из махалата...
Кога е било това начало? До 2-3 годишна възраст? Човече, ти имаш тотално изкривена представа за себе си, а си мислиш, че можеш да имаш обективен поглед върху един толкова сложен геополитически конфликт.в началото правех опити,