Шъ свикнеш я, нали си карал военна подготовка. Пияница такава.
(Виждам, че те хвана срам за буквата - както е редно, значи все пак имаш капка съвест - и това, че се обясняваш като ученичка би следвало да е нещо като импровизираното ти извинение към нас. Браво, гордея се с напредъка ти, има малко надежда..)
---
Нанди виж за кво иде реч - един положителен пост за Русия нямам; всичко добро за Русия, което се тиражира, го отхвърлям и казвам, че е точно обратното; направо си казвам и - по-важното - показвам с документи, връзки, че в Русия се прави и готви дистопичен ад. Така че ако съм про или анти, съм 10000% антируски, антипутин и тн.
Проблема какъв е. Не казвам, че това е Путинистка приумица, че той го прави, за разлика от свободния запад. Казвам, че прави и планира същото нещо, което и запада и планира. И то е описано много по-отдавна от веф, но да кажем, че те са най-модната, шумна и явна организация, представляваща старите, познати фамилии, банкери, тръстове. Кои да са? Най-мощните, най-силните и установени реални властимащи. Помня, че самият Левър - ако това е истинското му име, защото вече се съмнявам - е казвал, че веф са лайна и един от центровете за проблеми. "Шибани мръсни конспиратори!", мисля че така се изрази, цитирайки го по памет. Той, Левърът, пускА един сайт анонимни.бг, където говореха за тия работи.
Няма и Путин, и Запада са гадини. Няма значение, че правят и готвят един и същ уй. Може би тва е пропагандата, за която ЛевИ говори? (Страх ме е да попитам, нещо такова ще е.)
Няма: щом не казвам, че Путин нахлува и е гаден диктатор и убиец, нищо не важи. "Проруска дезинформация"
Той не разбрах вече прие ли, че всичко лошо за Запада до войната, вече е невярно и путинска пропаганда? Вече ваксичка харесва ли? Той така и чипа ше поеме. Предлагам публично и онлайн ЛевИ да се ваксинира и чипира. Искам и биометричните му данни, и да му сложа ИИ в чипа, и да го вържа към сбдц. То не е страшно, те го развенчаха тоя мит, "плувай, плувай, не е риба..."
Те даже обезумелите тръмписти не правят така... Контрата ше ги хареса; той неска почива ли, какво? Каза 2-3 поста, па млъкна, па... На играта ли играе, кое ниво? Или отиде на разходка за гъби (по-шаренката откъсни, по-вкусни са;0
И кво сега, Левърчо, пишеш ми от телефона? От къде? На маса, на бар? Хапваш, пийваш и между другото надзърташ от време-навреме към екрана? Това ли сме ние за теб, това ли е форума? Още при пандлемията ми направи впечетление, че как се скри в миша дупка по ено време и наминаваше да кажеш, че да сме бъдели по-умерени, нещо как ти правят лошо впечатление неумерените и от двете страни, ала-бала. Направо за чип си, падни за 50 лицеви.
Контрата и той: възрастните насилствено да се ваксинирали. Всички помним. Кой ще отговаря за тия ти безумия? Биометрична рубла с отровни гъби за теб, да видиш.
Всички айтита под ножа.
#
Podkojno_Grafen_za_IT-tata