етерИум
Well-Known Member
Мой далечен роднина от Льо Авр.Ти ли беше в основата на събарянето на Бастилията?
Не мога да се похваля с участие в Мастилията, но хапнах от пастичката на Миме-Тонито, докато беше свежа пухкавела.
Мой далечен роднина от Льо Авр.Ти ли беше в основата на събарянето на Бастилията?
Whitney Alyse Webb е една много интересна личност. Не знам със сигурност нищо, и на мен ми се върти в главата нещо. Информация няма а хората, които знаят не говорят . Дори когато търсиш в гугъл за нея излиза съобщение "Some results may have been removed under data protection law in Europe" . Говори се, че това не е истинското и име. За възрастта и само се гадае, казват около 32, но нищо и никога със сигурност.Г-н и г-жа Уеб? Но кои са те? Абе върти ми се нещо в главата за баща й, но не излиза. Я раздуй??
Whitney Alyse Webb е една много интересна личност. Не знам със сигурност нищо, и на мен ми се върти в главата нещо. Информация няма а хората, които знаят не говорят . Дори когато търсиш в гугъл за нея излиза съобщение "Some results may have been removed under data protection law in Europe" . Говори се, че това не е истинското и име. За възрастта и само се гадае, казват около 32, но нищо и никога със сигурност.
Баннаха я от Пейтриън, което ми припомня за повечето, особено български "ютубъри" , които твърдят, че Пейтриън е "free speech" платформа но са в огромна грешка. Както и да е. За това именно правят платформата Unlimited Hangout с още няколко човека.
Има гръб- протекция (на държавно ниво) и материали, които могат да уличат много хора. В тясна връзка с голяма мрежа от независими журналисти, работещи по независими платформи.
За повече, без бой не казвам
Завършила е Теология ( богословие) и Биология.Не е завършила журналистика
Те там живеят с партньора й и дъщеря им от 2014г.предимно в Чили
Мхм, не видим нищо загадъчно околЕ таа личност.Завършила е Теология ( богословие) и Биология.
Те там живеят с партньора й и дъщеря им от 2014г.
Пригожин няма как да не каже, че украинците се бият добре в Бахмут и Соледар, досега е загубил около 20 хиляди затворници там, докато украинските загуби са около 3000.
Тоя филм го гледахме вече няколко пъти - руснаците хвърлят всички сили да завземат някое парче земя с цената на огромни загуби, и когато силите и запасите им се изчерпат, украинците отново атакуват и освобождават голяма част от страната си.
Един дърт китаец е казал много отдавна “не спирай противника си, когато допуска грешка”, с челните атаки срещу ешелонирана отбрана руснаците правят точно това, което украинците искат - изразходват безсмислено силите си.
Както и да е, наистина не е лесно на хората там, но те знаят за какво се бият и затова го правят и ще го правят.
ЧВК "Вагнер" е формирана от ЧВК "Славянски корпус", която действа в Сирия от 2013 г. и е базирана в Краснодарския край. Bell съобщи, че Генералният щаб е предложил създаването на компанията в края на 2000-те години. Пригожин няколко години отричаше връзката си с ЧВК Вагнер и многократно съдеше медиите заради това....
Завършила е Теология ( богословие) и Биология.
Те там живеят с партньора й и дъщеря им от 2014г.
Анонимните, ще ви хаква чиповете, които вече ще имате.
Това е нишан за "daddy issues" при жените.Стара информация. Първото ѝ дете е от чилиец, но има второ от англичанин - парясница недна.
Относно родителите: в няколко интервюта Уитни споменава, че от дете има проблем с доверието към възрастни и авторитети, в голяма степен заради родителите си. Не казва какво точно е причинило недоверието към тях.
Клюкарим си..
Това е нишан за "daddy issues" при жените.
Нали казах че е хипарка - още като погледнеш визията и начина на говорене се разбира, нема нужда да й гледам биото.
Такива на около 20 тръгват да обикалят света на автостоп, обаче закономерно пука гума някъде - в Чили, в случая, и си остава там да се отдава на свободолюбие, ама вече стационарно.
Е аз закво мислиш се образовам по темата..Ти като "женски'' татко е добре да помислиш, че утре щерката ш'ти доведе някой като тебе.
Стига се "гъбарка" с човека, придържай се към тематаче утре щерката ш'ти доведе някой като тебе.
Е аз закво мислиш се образовам по темата..
Темата вече не е интересна. Всички шъ умрем или ще бъдем чипирани, поробени, вкарани в матрицата, освен Ети, естествено. Той има план за спасение, ма не го казва на пролите, мръсника гаден.придържай се към темата