$INeed$
Well-Known Member
И кво точно като го обсъждаш? Ще смениш на някой мнението, или ще станеж звезда на темата? Нещо не разбирам целите ти, честно.Ти правиш ли разлика между обсъждане и решаване на проблем? Предполагам не, щото ти е толкова капацитета.
Няма да се впускам в подробности по поста ти - целият е дебилен. По-важно е да те посъветвам да се замислиш как изглеждаш в нашите очи. Нека ти кажа: един полуграмотен човечец, който си мисли, че от него зависи как, кога и за какво ще си говорят някакви хора.
Не ти викаме под прозореца, така че подминавай. Ай жив и здрав.
Нали ти видях на рандом принцип какво пишеш, и тук, и за Ваксите, смех без гащи, пък нека моите са дебилни. Говори от свое име, другите мисля, че си имат клавиатури, да пишат. Още един жалък опит да въвлечеш останалите в жалката си "борба", каквато по дяволите да е тя. Не ми викаш по прозорца, не ми пука и да го правиш, казвам ти, че си безделник, от там нататък ако искаш пиши в още 10 форума глупостите си. Самият факт, че всяко мнение е обида, говори и твоя пакацитет. За моя не бери грижа. Виж ги горе капацитетите, сравняват снимки.....вхърляй се в безделите им.