$INeed$
Well-Known Member
Що по-малко ли има от в Русия.
Що по-малко ли има от в Русия.
Така е. Виждам и двата щаба да се раздават там. Както едните, така и другите. Да се чудиш защо им дават поле за изява. Тук поне си е знаем и не стигаме до много хора поради тясната специализация на форума, респективно ниската му популярност. Но там е пълна каша. Виждам както постовете, които шернах, така и такива от другата страна. Като ми падне някой такива, ще го споделя и него.всъщност с появата на фейса се разбра колко много прости и неуки хора има в България!
Ердоган : Тъй като има хора в Турция , които казват , че аз съм продал дронове на Украйна , искам да дам яснота на това .
Дроновете бяха продадени на Украйна преди да започне войната , в момента Турция е единствената държава от НАТО , която не дава/ продава оръжие нито на едната нито на другата страна и няма да го направи .
Русия и Путин винаги помагат на Турция , а аз не съм предател . Няма как Турция да дава или да продава оръжия за да продължи една война и да умират хора , преди всичко ние сме хора . Чудя се лидерите от САЩ , НАТО и ЕС , как спят спокойно след като техни оръжии убиват и ще убиват деца . Знаете ли какво , можеха да кажат , че не можем да дадем оръжия на нито една страна , както направи Турция , но те дадоха оръжия за да се харесат на техните господари и за повече пари . Освен , че с техни оръжии умират руски и украински войници , доброволци и други, те докараха и криза на страната си заради която ще плаща народа им , а кризата ще става все по-голяма . По-добре късно отколкото никога да говорят за мир , а не за война и да спрат с изпращането на оръжия и със санкциите , защото , ако не спрат кризата , която ще създадат няма да се оправи никога кризата и не само насекоми , но и хора ще започнат да ядат в ЕС . Мислете за доброто на народа и страните ви .
източник: hurriyet.com.tr
Виж файлът 27811
Това без да се проверява е ясно че е фейк, убаво че има незасегнати от западния мейнстрийм та да ни информират с такива съчинения-разсъждения.Ердоган : Тъй като има хора в Турция , които казват , че аз съм продал дронове на Украйна ,
Айде, новото Нанди със дневната сводка директно от МоскваИзявление на пресбюрото на Службата за външно разузнаване на Руската Федерация
Според заслужаващи доверие данни, получавани от Службата за външно разузнаване на Руската Федерация, американските военни активно вербуват бойци от джихадистки групи, свързани с „Ислямска държава“ и „Ал-Кайда“, за извършване на терористични атаки в Русия и страните от ОНД. Специално внимание се отделя на привличането към сътрудничество на хора от руския Северен Кавказ и Централна Азия.
През януари т.г. бяха избрани 60 такива терористи с опит от участие във военни действия в Близкия изток. В момента те преминават ускорена подготовка в американската база Ал-Танф в Сирия. Там те се обучават на умения за изработване и използване на самоделни взривни устройства, както и методи за провеждане на саботажна и подривна дейност. Особено внимание се отделя на планирането на атаки срещу добре охранявани обекти, включително чужди дипломатически мисии.
В близко бъдеще се планира да се извърши прехвърляне на бойци на малки групи на територията на Русия и страните от ОНД. Те ще имат за задача да подготвят и извършват терористични атаки срещу дипломати, държавни служители, служители на правоприлагащите органи и военнослужещи. Според замисъла на американците, те ще извършват съответната работа в сътрудничество с подземни клетки на международни терористични групировки, включително Хизб ут-Тахрир, Джамаат Ансарула и Ислямското движение на Узбекистан.
Виждаме окончателната загуба на всякакви морални принципи в американските сили за сигурност. Обсебени от налудничавата идея за „обезкървяване“ на Русия, вашингтонските стратези смятат за допустимо прякото използване на терористите за техните мръсни цели. Подобни действия поставят Вашингтон наравно с най-големите международни терористични групи.
това е изявление на Руското посолство. а дали съм новото Нанди... дори и да съм се гордея с това ! Нанди си е пичка та друса...Айде, новото Нанди със дневната сводка директно от Москва