Украйна - Русия какво ви е мнението

Щом са заслужили доверие, добре, всичко е така. Много ме кефи, как тукашните неутралитети ни обясняват вече близо 1000 страници, как за нас е най-добре да сме неутрални, да напуснем НАТО и ЕС, колко е лошо да сме зависими от "големия брат", а през два поста се надпреварват да ни "информират" от Руското посолство и руските служби. Просто си кажете, че проблема не е в неутралитета, а че "големия брат" не е Русия. Иначе, че се ползват директно чеченските ислямисти в Украйна, там проблем нема. Важното е, че има "заслужаващи доверие данни". Кога РФ пусне такива данни, винаги са верни, кога Запада пусне такива данни са пропаганда и дезинформация.

Междувременно, генерал Владимир Макаров, който беше уволнен от Путин е намерен самоубит, сигурно некав джихадист го е гръмнал.


Това Ванга ли го е казала?

За напускане на НАТО работят денонощно, но за ЕС според мен е привидно да залъжат големия и брат Русия, защото от там баницата не е постна и пълнят доволно офшорните сметки.


Ясно е, че Магнитски няма правни последици, но все пак тази мафия във властта няма да се чувства така комфортно. Паднаха и маските с началото на войната. Ние можем да се надяваме само, че тази путинофилска пасмина окрала държавата ни все някога ще напълни затворите.

 
Последно редактирано:
Аз поне си признавам грешките, а вие просто спирате да пишете или сменяте темата. Пресен пример е фейка на Vbb от преди няколко дена.
за какъв фрйк говориш точно , че нещо не се сещам? Аз фейк никога не пускам и споделям. Правя разлика между фейк и реал!
 
за какъв фрйк говориш точно , че нещо не се сещам? Аз фейк никога не пускам и споделям. Правя разлика между фейк и реал!
Двама човека ти писахме, че това е фейк но ти се направи на ударен, както в момента.

Ердоган : Тъй като има хора в Турция , които казват , че аз съм продал дронове на Украйна , искам да дам яснота на това .
Дроновете бяха продадени на Украйна преди да започне войната , в момента Турция е единствената държава от НАТО , която не дава/ продава оръжие нито на едната нито на другата страна и няма да го направи .
Русия и Путин винаги помагат на Турция , а аз не съм предател . Няма как Турция да дава или да продава оръжия за да продължи една война и да умират хора , преди всичко ние сме хора . Чудя се лидерите от САЩ , НАТО и ЕС , как спят спокойно след като техни оръжии убиват и ще убиват деца . Знаете ли какво , можеха да кажат , че не можем да дадем оръжия на нито една страна , както направи Турция , но те дадоха оръжия за да се харесат на техните господари и за повече пари . Освен , че с техни оръжии умират руски и украински войници , доброволци и други, те докараха и криза на страната си заради която ще плаща народа им , а кризата ще става все по-голяма . По-добре късно отколкото никога да говорят за мир , а не за война и да спрат с изпращането на оръжия и със санкциите , защото , ако не спрат кризата , която ще създадат няма да се оправи никога кризата и не само насекоми , но и хора ще започнат да ядат в ЕС . Мислете за доброто на народа и страните ви .
източник: hurriyet.com.tr
 
Двама човека ти писахме, че това е фейк но ти се направи на ударен, както в момента.
фейка е само е твоята глава , кое точно ти се струва невъзможно Ердоган да е казал това?
 
Събери ги и на пирамидка ако искаш. Истината е някъде по-средата.

Виж файлът 27844

Виж файлът 27845

Как точно ''пентагонът тества балони за наблюдение'' и ''по времето на Тръмп над сащ са летяли китайски балони'' се припокриват??? Сравняваме ябълка със суджук, ако ме питаш. :)

А, че ''истината е някъде там'', недостъпна за простосмъртни, е ясно и на децата.

Ей го и оня наивник, дето си мисли, че санкциите Магнитски са нещо обективно, а не бухалка, обслужваща (в случая) сащ-ския енергиен и финансов интерес.
 
  • Like
Реакции: Vbb
Специално за $нийд-а относно руските иновации.

Учени от Самара разработиха иновативен метод, който ще ви даде възможност за откриване на рак на кожата за няколко секунди. Дори терапевт на редовна практика (джи-пи) ще може да го използва. "Оптичната биопсия" ще спаси повече от един живот.

 
Pycĸитe ĸoмбaйни пъpви в cвeтa щe бъдaт cepийнo oбopyдвaни c АІ
Πъpвoтo в cвeтa фaбpичнo oбopyдвaнe нa ĸoмбaйни cъc cиcтeмaтa зa изĸycтвeн интeлeĸт (АІ) Соgnіtіvе Аgrо Ріlоt щe зaпoчнe в зaвoдa нa "Бpянcĸceлмaш", cъoбщиxa oт Соgnіtіvе Ріlоt зa PИA Hoвocти.

"Oт aпpил 2021 г. ĸoмбaйнитe КZЅ-1218 Dеѕnа-Роlеѕіе GЅ12, пpoизвeдeни oт "Бpянcĸceлмaш", щe бъдaт cepийнo oбopyдвaни c aвтoнoмнa cиcтeмa зa yпpaвлeниe Соgnіtіvе Аgrо Ріlоt, бaзиpaнa нa АІ", зaявиxa oт ĸoмпaниятa, yтoчнявaйĸи, чe тoвa щe бъдe пъpвият cлyчaй в cвeтa нa cepиeн, фaбpичнo инcтaлиpaн aвтoпилoт, бaзиpaн нa АІ въpxy ceлcĸocтoпaнcĸи мaшини.

Соgnіtіvе Аgrо Ріlоt e cиcтeмa, ĸoятo "виждa" и "paзбиpa" cитyaциятa пo пътя и нe изпoлзвa GРЅ нaвигaция ĸaтo ocнoвa нa ĸoнтpoлния мoдeл, ĸoeтo дaвa възмoжнocт зa oтĸpивaнe нa нeoчaĸвaни пpeпятcтвия пo пътя нa пpeвoзнитe cpeдcтвa. Oпepaтopът нa мaшинaтa мoжe дa пoвepи yпpaвлeниeтo нa oбopyдвaнeтo нa пoмoщниĸ poбoт, a caмият тoй щe мoжe дa ce ĸoнцeнтpиpa въpxy ĸoнтpoлa въpxy ĸaчecтвoтo нa oбpaбoтĸaтa и пpибиpaнeтo нa peĸoлтaтa.

Cиcтeмaтa пoзвoлявa дa ce нaмaли вpeмeтo зa пpибиpaнe нa peĸoлтaтa cpeднo c 25%, дa ce нaмaлят пpeĸитe зaгyби нa пpoдyĸция oт 8% дo 13%, дa ce нaмaли paзxoдът нa гopивo пo вpeмe нa paбoтa c дo 5% и дa ce yвeличи пpoизвoдитeлнocттa нa oпepaтopa c дo 25 %, oтбeлязвa 1рrіmе.ru.

Πo вpeмe нa пpибиpaнe нa peĸoлтaтa пpeз 2020 oт юни дo oĸтoмвpи, пoвeчe oт 350 ĸoмбaйни, oбopyдвaни cъc cиcтeмaтa Соgnіtіvе Аgrо Ріlоt в 35 peгиoнa нa Pycия, oбpaбoтиxa нaд 160 xиляди xeĸтapa зeмя в aвтoнoмeн peжим и cъбpaxa пoвeчe oт 720 xиляди тoнa зъpнeни ĸyлтypи.

"Mинaлaтa гoдинa пpoвeдoxмe мaщaбни пoлeви тecтoвe нa cиcтeмaтa ĸaĸтo в Pycия, тaĸa и в Бeлapyc. Oчaĸвaмe, чe нaличиeтo нa фyнĸциoнaлнocт c изĸycтвeн интeлeĸт в нaшитe ĸoмбaйни щe yвeличи тяxнaтa ĸoнĸypeнтocпocoбнocт, щe yвeличи бpoя нa пpoдaжбитe и щe пpeдocтaви нa pycĸитe ceлcĸocтoпaнcĸи пpeдпpиятия инcтpyмeнт зa знaчитeлнo пoвишaвaнe нa eфeĸтивнocттa пpи пpибиpaнe нa peĸoлтaтa", ĸaзa глaвния инжeнep нa "Бpянcĸceлмaш", Aндpeй Шилин.

Бpянcĸceлмaш"e eднo oт вoдeщитe pycĸи пpeдпpиятия, aĸтивнo въвeждaщи мecтни инoвaтивни peшeния в cвoитe пpoдyĸти ... Ceгa oт мoнтaжнaтa линия щe cлизaт пъpвитe в cвeтa cepийни ceлcĸocтoпaнcĸи poбoти, oбopyдвaни c нaй-дoбpия pycĸи изĸycтвeн интeлeĸт", дoбaви Oлгa Уcĸoвa, глaвeн изпълнитeлeн диpeĸтop нa Соgnіtіvе Ріlоt.

 
и специално за EGraphix

 
Пушечно месо, изпратено на ДНР.


Качеството на звука не пасва на качеството на видеото. Много по-добро е и като цяло мисля има разминаване с разстоянието, стани на два метра от телефона си и се запиши говорейки нормално после увеличавай силата на говора си докато постигнеш такава яснота на звука или се доближавай до камерата докато го постигнеш, за да видим кога ще се получи. Не се вижда и кой говори. :)


Още един доброволен такнкист

 
  • Like
Реакции: Vbb
фейка е само е твоята глава , кое точно ти се струва невъзможно Ердоган да е казал това?
Да, невъзможно е защото в сайта, който си дал като източник го няма, а също е невъзможно, защото някои неща просто не са истина. Турция даваше дронове на Украйна по-време на войната.

Как точно ''пентагонът тества балони за наблюдение'' и ''по времето на Тръмп над сащ са летяли китайски балони'' се припокриват???
Припокриват се, щото и ся може да ги пускат от Пентагона но да обвиняват Китай. Даже имаше случай и с такъв балон над град в Китай.

Качеството на звука не пасва на качеството на видеото. Много по-добро е и като цяло мисля има разминаване с разстоянието, стани на два метра от телефона си и се запиши говорейки нормално после увеличавай силата на говора си докато постигнеш такава яснота на звука или се доближавай до камерата докато го постигнеш, за да видим кога ще се получи. Не се вижда и кой говори.
Видеото много вероятно е преминало през други платформи и компресирано, а не е първоизточника. Не се знае с какво е снимано но дори движението на хората и вятъра се чува и съответства. Да минем на сенките.
 
Припокриват се, щото и ся може да ги пускат от Пентагона но да обвиняват Китай. Даже имаше случай и с такъв балон над град в Китай.
Не се припокриват по никакъв начин. Тук не коментираме кой ги е пуснал, а как администрацията на Байдън лъже, че чужди разузнавателни обекти са нарушавали въздушното пространство на сащ и по времето на Тръмп. Повтаряйки лъжата като безспорен факт, ти доказа, че си жертва на сащ-ската пропаганда, и тва, докато ни обвиняваш, че вярваме на руската пропаганда. Нека не се отклоняваме от казуса.

Дали са американски НЛО-тата? 100%. Въпросът е какво целят, като всяват паника у редовите граждани на страната си?
 
Нещо голямо се готви тези дни и ще се случи най-късно на годишнината от началото на войната.
Ако не се "видим" тук, с някои от вас ще се видим в рая, други ще се пържат долу при господаря на хегемона... Всекиму според делата и заслугите...

След 20-ти лягаш под леглото, слагаш една дъска пред него като параван, теглиш силна карта от Ю-ги-о и няма да се плашиш.
 
Да минем на сенките.
Искаш да кажеш на перспективата. BTW какво стана със зверското убийство в автосалона? Още чакаме покъртителната истина :D
 
Да, невъзможно е защото в сайта, който си дал като източник го няма, а също е невъзможно, защото някои неща просто не са истина. Турция даваше дронове на Украйна по-време на войната.
ти лично ли присъства пеи даването на дроновете от Турция по време на войната?
 
а как администрацията на Байдън лъже, че чужди разузнавателни обекти са нарушавали въздушното пространство на сащ и по времето на Тръмп.
Или администрацията на Байдън лъже или администрацията на Тръмп ама ти щом си сигурна кое е истината убаво, нема проблеми.

Искаш да кажеш на перспективата. BTW какво стана със зверското убийство в автосалона? Още чакаме покъртителната истина
То още тогава беше ясно, само ти и още двама форумни детективи от целия свят го "разкрихте" със сенките.
 
Последно редактирано:

Горе