Украйна - Русия какво ви е мнението

Покажи източника къде Ердоган го говори туй нещо, па после ще видим къде съм бил.
сега или веднага? Нагъл си !

И какво ще има ?
Нищо!

Знам ли го. Той да каже какво има в предвид с това

Нещо голямо се готви тези дни и ще се случи най-късно на годишнината от началото на войната.
Ако не се "видим" тук, с някои от вас ще се видим в рая, други ще се пържат долу при господаря на хегемона... Всекиму според делата и заслугите...

И Русия, и Украйна се заканват по неофициални техни канали за "нещо невиждано" за годишнината от войната. Прочел е нещо и се готви за Рая човека.

Когат решиш, че ще опровергаеш разпространението ти на фалшиви новини.
както казах аз фалшиви новини не поствам , ти твърдиш това и лошото е , че сам си вярваш на лъжите

То още тогава беше ясно, само ти и още двама форумни дедективи от целия свят го "разкрихте" със сенките.
Че беше фейк ясно. Само някои хора се опитваха да докажат, че земята не се върти около слънцето и всичко е въпрос на перспектива.

Ама както и голяма част от останалата плява, важното е първото впечатление. После идва следващия фейк.

както казах аз фалшиви новини не поствам , ти твърдиш това и лошото е , че сам си вярваш на лъжите
Е как да не постваш, като не можеш да дадеш източник, де Ердогана ги е казал тия неща. Докато не го дадеш, приемаме че разпространяваш фейк.

Че беше фейк ясно. Само някои хора се опитваха да докажат, че земята не се върти около слънцето и всичко е въпрос на перспектива.

Ама както и голяма част от останалата плява, важното е първото впечатление. После идва следващия фейк.
От целия свят само ти и още един двама от форума ги разкрихте тия сенки, топ интернет детективите.

Е как да не постваш, като не можеш да дадеш източник, де Ердогана ги е казал тия неща. Докато не го дадеш, приемаме че разпространяваш фейк.

От целия свят само ти и още един двама от форума ги разкрихте тия сенки, топ интернет детективите.
сметни го , че аз съм източника и приключваме с въпроса! Аз лично го чух от Ердоган !

Киев са с население 3 млн. Там всяка къща ще е крепост, та ще сложа и от мен 15 год. Значи след 40 години Русия ще завладее Украйна.

Мы не были готовы к войне с киевским режимом

Действительно шокирующие заявления сделал русский политолог Сергей Марков, назвав нацистскую армию сильной, нашу армию не готовой к такой войне, а мобилизацию бессмысленной.

Политолог рассказал, что наше командование не готовилось к такой войне! Армия была готова к ядерной войне с НАТО, либо с военными образованиями, а столкнулись мы с подготовленными западом укробоевиками. Спецоперация провалилась, ведь мы не сумели подавить укроповское ПВО, поэтому не завладели господством в воздухе и уничтожить нацистов не получилось.

Также он утверждает, что как только боевые действия затянулись, контрактники стали отказываться воевать, а мы остались без армии! Необходимо проводить вторую волну мобилизации, но её не будет, ведь 300 тыс бойцов из первой волны мы до сих пор не смогли вооружить.

В завершение поистине трагических заявлений он добавил, что с такими темпами продвижения как в Бахмуте и Соледаре, наши войска до Киева будут идти 10 - 25 лет...

К сожалению эти ужасающие слова произносит не нацистские бесы или западные шакалы, а уважаемый русский политолог, в словах которого виднеется истина.

Отряды кадыровцев | Предложить новость

Или администрацията на Байдън лъже или администрацията на Тръмп
Хубаво, да приемем, че лъжат Тръмп и хората му, тогава как е прелетяло балончето без никой да го забележи?? Помним как медиите в сащ следяха и преекспонираха всяко действие на Тръмп като нещо ужасно - мега лошо. Как са пропуснали да ореват света, че Тръмп е допуснал китайски разузнавателен балон да навлезе във въздушното пространство на сащ? Намираш ли нещо в сащ-ските медии по въпроса от тръмпово време?

Хубаво, да приемем, че лъжат Тръмп и хората му, тогава как е прелетяло балончето без никой да го забележи??
Синът на Тръмп го обяснява нагледно. Всичко е отклоняване на вниманието от болезнената истина.
photo_2023-02-14_13-45-29.jpg

По-точно само някои възхитени от монтажа дизайнери, проверяващи достоверността на CNN в дневник не разбраха истината. Както и каретата (пардон малолитражката) пред салона, дето перспективата я превръща в тиква (очукан бус с покъртителен надпис спецназ) не видяхте само заслепените от укрофейковете евроатлантици :D

Хубаво, да приемем, че лъжат Тръмп и хората му, тогава как е прелетяло балончето без никой да го забележи?? Помним как медиите в сащ следяха и преекспонираха всяко действие на Тръмп като нещо ужасно - мега лошо. Как са пропуснали да ореват света, че Тръмп е допуснал китайски разузнавателен балон да навлезе във въздушното пространство на сащ? Намираш ли нещо в сащ-ските медии по въпроса от тръмпово време?
Ми най-вероятно па са писали за некви НЛО-та.

По-точно само някои възхитени от монтажа дизайнери, проверяващи достоверността на CNN в дневник не разбраха истината. Както и каретата (пардон малолитражката) пред салона, дето перспективата я превръща в тиква (очукан бус с покъртителен надпис спецназ) не видяхте само заслепените от укрофейковете евроатлантици
Добре детективе прав си. Не ми се води за 20-ти път един и същи разговор.

сметни го , че аз съм източника и приключваме с въпроса! Аз лично го чух от Ердоган !
Е колкот и да смятам се фейк излиза, щом продължаваш да се гърчиш като глист на буца, а не даваш източника, работата е ясна.

Ми най-вероятно па са писали за некви НЛО-та.
Мне, слънце. Беше казано от шайката на дедо Алцхаймер конкретно за китайски балони по времето на Тръмп. НЛО-тата са си нещо обичайно в сащ и сигурно са писали за тях.

Върти-сучи работата, а така хубаво се предаде сутринта. Що продължаваш да се мъчиш? :)

Същото и с изказването на Ердоган, цитирано от моя приятел @VbbAgency - веднага се вижда, че е фейк, ама кво толкова, всички сме се връзвали на фейкове. В някои фб групи ги бълват на килограм. Въртяха едно ''изказване'' на Путин как никога няма да нападне братския български народ и колко ни обича. Ми то си личи от километри, че е фейк. Пожелателно мислене на некой човечец, ама тя е такава и цялата информационна политика на държавата Уйня. :)

Мне, слънце. Беше казано от шайката на дедо Алцхаймер конкретно за китайски балони по времето на Тръмп. НЛО-тата са си нещо обичайно в сащ и сигурно са писали за тях.
Ми те медиите повтарят, каквото каже администрацията. Ся казват, че са Китайски балони и медиите повтарят, при Търмп са казвали, че тестват свои балони. Кое е истина, не знам.

Ми те медиите повтарят, каквото каже администрацията. Ся казват, че са Китайски балони и медиите повтарят, при Търмп са казвали, че тестват свои балони. Кое е истина, не знам.
''Върти-сучи'' тактиката не те прави прав в спора, пиле. Знаем как бяха медиите при Тръмп, особено джендър-либерастките като СНН с фейк клипчетата за убитите укри в атокъщата. ;)

Горе