nandibandi
Well-Known Member
Категорично не мога да се съглася. НокетЪТ е виртуозен езиковед - мога само да мечтая за неговото съвършенство.граф Нокът Контрин Сливенски, той, макър и болен комунофил, пипа яко изказа. Нанди Бандиевна, също болна русофилка, още повече.
Единственото, в което го превъзхождам, е, че не обитавам мазето.
Човеко, липсваш, ама адски много! Идвай си по-често! Остани за постоянно (за постоянно са 2 думи, нали?). Може дори пак да ме наричаш ''собака''.
Което е така, така е. Започвате да ме заплесвате със злободневия и аз забравям, че Вова играе в комбина с дедо Алцхаймер и летящата козила Фон Лайнен за нов световен ред.Единствено тя поддаде (частично) на сайопс сеансите ти и даже в твое отсъствие зе да проявява самоинициатива и да топи краченца в конспи територии.. ама ти като непостоянен и безотговорен ментор, не можа да довършиш започнатото, та момичето на практика осиротя и... закономерно се върна към дефолтното си състояние.
Сега даже в чест на появата на пловдивския ВЕЛИКАН ми светна, че китайците и рашките ще се събират да се договарят за чиповете. Най-населените държави са с приоритет. А, къде е Моди??