Украйна - Русия какво ви е мнението

Понеже не ми дават да пускам в темата с липите, пускам тук.

Току що гледах Пасито. Доста омърлушен беше.

Просто Киро ще се пукне от кеф.... :mad:
productive discussion on a range of topics – including the new Bulgarian-led
@NATO
Multinational Battlegroup, which the United States fully supports :mad::mad::mad::mad::mad:

Просто Киро ще се пукне от кеф.... :mad:

Да бе.. Гледах го. Оня от щатите му набива че те едва ли не ще са неутрални. Все пак според мен Петков към края се усети.

Няма страшно, ние сме специална за тях държава :) Така каза каката от посолството ;)
А и респектиращо за мен, тя каза буквално "Все пак вие сте ни дали азбуката" :)

Чакам. Ако не ме опандизят и конфискуват имуществото, ще пусна няколко подбрани цитати от Оруел.

Един от пропагандистите на Пудинг, казва, че Расия няма да се спре на Украйна...
Колкото и лудо да звучи има голяма такава вероятност, път за тях назад няма, така, че подгответе се за братушките с леб и сол.

Един от пропагандистите на Пудинг, казва, че Расия няма да се спре на Украйна...
Колкото и лудо да звучи има голяма такава вероятност, път за тях назад няма, така, че подгответе се за братушките с леб и сол.

Затова можем да изпратим на Украйна

universalno-lepilo-c-200.jpg

Башарката е на посещение в Емирствата, обяснява на емира на Дубай как Запада му казал "Да подвие коляно и да си ходи" и като оказал се опита да му направи Пролет и НАТО взе да му хвърля бомбите на Умиротворението и Демокрацията но след като Русия му дошла на помощ си е отишъл Запада а не той...

2000.jpg

Малко Пропаганда за Башаркат да подържаме настроението в темата :)

Кой трябваше да си ходи ?

Последно редактирано:
Някой беседва ли му се дали ОПЕК има интерес да развали ОПЕК+ особено като в разширения му формат една от страните която има същия бизнес интерес като тях, показа че ефективно може да сдържа Запада от правене на Пролет и мятане на .бомбите на Демокрацията и освен това може да ДеПролетира на места?

Последно редактирано:
Едва ли на някой днес точно ще му се беседва по сериозни теми, ама и тая работа в Сирия, същата като другата работа :) Тия изобщо не се пенят там заради петрола, ама изобщо.. всичко е заради правата на човека, гаранция :D А бай дъ уей, тие са открили там до некви възвишения в близост до Дамаск, некво ултра-турбо находище (още не разкопано) дето по предврителни проучвания щоло да бие и саудитските вкупом.. Е сметай за кво е целия вой ;) После ще ми разказват приказки за лека-нощ, айде моля ти се :D

Без ирония

Интересно къде се крие Зельонски, щото тоя фон отзаде не са му го монтирали много кадърно...

Е браво! Порезаха ми руските пощи, са се украйнските, сръбските и няколко македонски.. сичкото славяни на баламатума :D
"серверо" отказва да ви приема заявката!

И кво праиме са.. или бг-тупаните, или хамерикански :oops:

Вие как решихте проблема?

Горе