Украйна - Русия какво ви е мнението

Кирчо вчера с такъв патос се изживяваше като спасител, ама май пак се опита да ни намаже ските. Моряците са потърсили помощ сами. Има видео с интервю на една от съпругите в статията.

Дефе, фразите ''ще ги извлекат за яките'' и ''нежно'' са несъвместими. Самота действие предполага акт на агресия. Агресията не е непременно лошо нещо. Когато е насочена в правилна посока, може да бъде продуктивна.

Иначе, убави ора са тва украинците. Снощи в банско некъв нашмъркан е заплашвал персонала и семействата на полицаите, които са го арестували с убийство. Имал мисия да ни избие всички - истина е, казаха го по новините на бтв. ;)
Съвместими са.

Значи, който си играе да променя медия в линкове, понеже е от страницата на руското посолство, да му изсъхнат ръчичките! С цялата нежност на Дефа го казвам.

ahahahahah

Наистина очаквам (ме интересува) коментар по темата от @етерИум и най-вече от @AseasRoa

Не виждам нищо смешно в това, че вероятно ще бъде изравнена със земята една европейска столица. Ама на теб явно ти е смешно. :)

Цял свят им се смее, само наште ватенки се респектират и проповдват навсякъде : " преклонена главица, сабя не я коси".

Няма да ми стане лафа тази вечер. Вяла работа...

ahahahahah
Ahahaha, еленски пак излъга, ма нЕма нищо. Ние свикнАхме

Големият батъл започва.
Цял свят им се смее, само наште ватенки се респектират и проповдват навсякъде : " преклонена главица, сабя не я коси".
Градация. Клошарите станаха ватенки.

А руската шлюха продължава да бълва глупости:

Дипломатът обърна внимание на факта, че Западът продължава да "напомпва" оръжия в Украйна, включително доставката на остарели модели съветско производство, утилизирането на които е по-скъпо от прехвърлянето им в Украйна.

Ало, рашките да не би да имате ново оръжие - доставят такова, каквото върши работа срещу боклуците дето имате. Клоуните днес нямат спирка. Май нещо ги е заболяло...
Тази е тъпа шутка. Нападаш независима и свободна държава, убиваш, рушиш и грабиш и за капак цинично се изказваш срещу помощ за жертвата?! Един голям хОй за тази руЗка крава.
РуЗнаците паднаха изключително ниско, толкова, че вече и да ги наплюеш е загуба на слюнка.

хахахаха.jpeg

Последно редактирано:
Нали не се заблуждаваш, че тая заплаха е заради ''думнатия'' от уроквците кораб? Щото и пентагона потвърди, че корабът не е потопен, а се е изтеглил на собствен ход към пристанището в Севастопол.

Заканата е заради чести провокации от нацитата, които влизат с дронове и хеликоптери на руска територия. Тоест, отново провокират, защото искат по-яки шамари, та да реват ще по-силно пред света за парички.

• Haha
Реакции: Sky
Впрочем сериала чернобаевка продължава за 16-ти път. Колко трябва да си глупав, за да пращаш военни 16 пъти, и 16 пъти да те правят по един и същи начин на тюрлюгювеч.
13 hours ago - 46°40′N 32°30′E
Explosions at Kherson airport

Наистина очаквам (ме интересува) коментар по темата от @етерИум
За кое? Нещо е влязло във фрапиращо противоречие с тезите ми, които съм изложил в около 500 коментара до момента? (По-дългите 100-200, а съответно и по-обяснителните и подробни, които ти не си чел, или ако си чел - просто си ги прегледал през ред и си ги зарязал, констатирайки несъотвествия със собствените си тези, които ти носят спокойствие, че не всички са лошите ченгета в играта. И така в душевния дефин двят играта на доброто и злото може да продължи, с надеждата, че доброто ще надделее. Така добре се живее, но е казано: "Човек и добре да живее - попада в системата за социални кредити с цифровите валути на централните банки, обвързана със ваксинационния статус (която всички искат да направят).")

Впрочем
Ма нищо не казваш за ''призрака на киев-2''. Кораба последно потопен ли е или в момента се намира в пристанището в Севастопол?

KV8UFdn.gif

Фактите са такива, че кораба е евакуиран, следствие на взривове. Какво ще кажат Рашките ми е през оная работа, те лъжат от сутрин до вечер. Ето ти 2 възможни варианта от видеата горе, с читавите им ракети от други примери, безаналогови -Изобщо няма да се учудя ако са се гръмнали сами, в опитите си да гърмят по Украйна..Може и трети вариант - клошарите са мърлячи. За тях инструкциите и правилата за работа са ненужна бумащина. Няма да се учудя ако са се подпалили с някоя цигара.
Сега най-големия проблем на клошарите е да обяснят какво се е случило с “убиеца на самолетоносачи” От една страна е много удобно да обвинят украинците и спокойно да ескалират зверствата, от друга страна хич не искат да признаят, че флагманския кораб е пълна издънка.

Последно редактирано:

Горе