етерИум
Well-Known Member
Той и Графикса така. Е па гледайте го, пък: квото - такова.Аз ши съ оправя не ме мисли
Не знам, но гледам плана и изглежда нереалистичен.
Той и Графикса така. Е па гледайте го, пък: квото - такова.Аз ши съ оправя не ме мисли
Не знам, но гледам плана и изглежда нереалистичен.
Чувствителна е за снежинките с лесно накърними чувства.Имах предвид на чия страна си в конфликта.
Все пак това е чувствителна тема от март месец и е добре да се знае.
Не беше много елегантно ама това са ми били възможностите в момента.Ноке обижда по-изтънчено и елегантно.
Има нещо вярно за съжаление, обаче и ти не си много стока щото ругаеш поголовно, пък не носиш много на по-груби майтапи. Регуларното ти псуване е ок, обаче някой да те бъзне и вече имаме събитие!Това беше доста грубо...
...Но точно затова обижда и по-коварно, подмолно (сама го каза). Гали ти се, гали ти се, па бодне с кърфичката по най-чувствителните места. Голема лисичка. Кофти човек е, не го харесвам. Мене повече харесвам (и как обиждам, и по принцип).
"Киселото" ли е? Да не си брал манатарката?Има нещо вярно за съжаление, обаче и ти не си много стока щото ругаеш поголовно, обаче не носиш много на по-груби майтапи. Регуларното ти псуването е ок, обаче някой да те бъзне и вече имаме събитие!
Имах предвид на чия страна си в конфликта.
Все пак това е чувствителна тема от март месец и е добре да се знае.
Тъкмо се чудех какви са тия цитати, дето аз не ги виждам като постове в темата. Реших, че Блинки пак ми прави номера, като ми отнема някои функционалности на форума.Преместих мненията в темата за войната защото получих репорт, че така разводняваме темата...
Като не разрешаваш някой да има неутрално мнение и да го убеждаваш да подкрепя твоята страна... Насила го буташ да покрепи другата...
кой на кого не е разрешавал, ти съвсем се обърка....Преместих мненията в темата за войната защото получих репорт, че така разводняваме темата...
Като не разрешаваш някой да има неутрално мнение и да го убеждаваш да подкрепя твоята страна... Насила го буташ да покрепи другата...
Ся на кой да вярваме...Относно ударите по Одеса. Лошият отново се оказа прав
Оооо, британското разузнаване!! Е, щом е така...Ся на кой да вярваме...
Британското разузнаване опроверга твърдението на Русия, че ударът по Одеса е бил насочен срещу военен кораб
Великобритания съобщи, че няма данни украински военен кораб и запаси от противокорабни ракети да са били разположени в черноморското пристанище Одеса през уикенда, което противоречи на твърденията на Кремъл. В събота руски ракети удариха пристанището в Одеса. Тогава Москва каза, че атаката е...www.svobodnaevropa.bg
Оооо, британското разузнаване!! Е, щом е така...
Нали тва е същото разузнаване, дето даде ''доказателства'', че Садам прави атомна бомба и химическо оръжие, както и че убива малки деца? Ясно, те са достоверен източник.
Някой пак не знае историята
Разузнавателните оценки, направени, когато тръгвахме на война, се оказаха погрешни.
Не ме разбирай погрешно - не плача за Саддам, но е факт, че разрушиха цяла държава заради петрол, а не заради това, за което излъгаха, че нападат. В момента американски войски ''пазят'' петролните кладенци в Сирия? От кого? От какво?Тони Блеър каза, че съжалява за войната в Ирак, но защити решението си за присъединяване на неговата страна към оглавяваната от САЩ военна операция през 2003 г., предаде Ройтерс.Според него светът е по-добро място без иракския диктатор Саддам Хюсеин, който беше свален от власт при военната операция през 2003 г.
То Садам ако питаме Нанди, не беше и нападнал Кувейт през 90-те , като му организираха 35 държави Пустинна Буря, с 3 месеца чакане да спре анексията на Кувейт. Та ден след като пробват бомби, дето пробиват бункерите им на 20 метра в земята, решава да капитулира и да напусне Кувейт. - Пак лъжи ще са.
Ся на кой да вярваме...
Британското разузнаване опроверга твърдението на Русия, че ударът по Одеса е бил насочен срещу военен кораб
Великобритания съобщи, че няма данни украински военен кораб и запаси от противокорабни ракети да са били разположени в черноморското пристанище Одеса през уикенда, което противоречи на твърденията на Кремъл. В събота руски ракети удариха пристанището в Одеса. Тогава Москва каза, че атаката е...www.svobodnaevropa.bg
Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят източници на британското външно разузнаване - MI6, съобщава вестник "Мирър".
Според "Дейли стар" функциите на руския президент се изпълняват от негов двойник, а Кремъл крие смъртта му, за да задържи властта в страната.
Новината се появява на фона на слуховете от последните месеци, че здравето на руския президент е влошено. Освен това за няколко от изявленията си Путин се появи и с подпухнало лице, което пък накара анализатори да се съмняват, че той може да страда от рак на кръвта. Подпухването на лицето е страничен ефект от терапията със стероиди, която се прилага при заболяването.
Едното е официално становище, а другото скалъпена статия с неизвестен "източник". Това с болестите и тн. е явна пропаганда и всеки го знае. Същото, като изявлението че нацистки западни птици, ще носят зараза в Русия. Тука въпроса е кой казва истината, британското или руското разузнаване. Дет се вика, всеки сам си преценя на кой да вярва... в повечето случаи истината е някъде по-средата. Просто ми идва малко в повече тая високотехнологична руска армия, дето няма пропуск и отклонение и 100% всички удари са в целта, само по военни обекти. Същата, на която най-новия танк закъса по време на парада, а една ракетна установка се запали.Колко е достоверно британското разузнаване тук:
Не ме разбирай погрешно - не плача за Саддам, но е факт, че разрушиха цяла държава заради петрол, а не заради това, за което излъгаха, че нападат. В момента американски войски ''пазят'' петролните кладенци в Сирия? От кого? От какво?
Нямам никакви претенции да съм компетентна по който и да е от въпросите, които коментираме.По-добре смени темата, щото знаем колко си компетентна по близкия изток и конфликтите там