Украйна - Русия какво ви е мнението

Така е лафа. Звучи смешно по много причини. :)

ея дни нали пак нещо, кой какво ти казал, и обиждал. EGGraphicsa - даже си споменавала майка му - точно него, дето е душичка в тая тема...
Пак ги бъркаш нещата, пиле шарено. Графикса не съм псувала (доколкото помня). Ако съм, да каже - ще му се извиня публично, а не на вайбър помежду нас си. И аз съм ти се извинила за грубите думи.

Както виждаш, гледам да споря с теб, без да те обиждам. Ся, ''принцеса Веса'' ти отива и не е обидно. То показва специалния ти статус. Даже, ако решиш да си смениш ник-нейма, можеш да го използваш. Подарявам ти го. :)

Кво издаваш тука, че си лафим по вайбъра, като знаеш ДЕФА ... пффф. Мисли:eek:

Тука съм си сложил една документалка да гледам, че 5-6 страници съсипахме от темата, в глупости, поне да науча нещо. Ако някой знае документалка на тема electronic warfare - да пуска.

Той е някакво пълно хахо, дето живее за форума, тъжна история, но пък забавлява като се налага. Много саднат човек ще да е, добре че е форума, да обели някоя дума , и то каква. Лошото е, че е и глупав, а пък е и конспиратор - нещата стават трагични. Конспираторите попринцип ги тряска комплекса, че знаят нещо специално, спрямо другите 99% от хората например, и приемат на лично нещата, ако и оборваш тезите. Същото при такъв като тоя без друг живот извън форума - това му е на него - да се чувства 'специален', че знае нещо различно, дето 'глупавите' не го знаем , и че е глупав - та не може да си направи самооценка - което му помага в случая. :D

Не е нужно да си психолог, за да разбереш, колко сериозно приема форума, и колко егото му и настроението му зависи от постовете - тъжна история, можеше днеска да го видя и да му обясня някои неща, ама на... Няма да е.
Тва е уникалното (и уникално тъпото) на интернет общуването: всяко дребнолайно може с лекотата на идиот да напише това за теб, въпреки че обратното е вярно.

Форума те заслужава (и те цени явно), ти си лицето.

//Айде, посвети се на целта на живота си: да пишеш пост след пост през 5 минути във форума, палейки се като детенце.

Тва е уникалното (и уникално тъпото) на интернет общуването: всяко дребнолайно може с лекотата на идиот да напише това за теб, въпреки че обратното е вярно.

Форума те заслужава (и те цени явно), ти си лицето.

//Айде, посвети се на целта на живота си: да пишеш пост след пост през 5 минути във форума, палейки се като детенце.
Айде де, отиди се виж за по-лесно с Ремайнда.
Ако оцелее, мое и аз да се престраша :D

Айде де, отиди се виж за по-лесно с Ремайнда.
Ако оцелее, мое и аз да се престраша :D
Бе ти си страшен отвсякъде. Повече няма да ти шоувам игнорнатото, че да не се плаша.
Айде.

Стига с тоя игнор, че ме беше игнорирал и мен онзи ден. Лесно се четат съобщенията на блокираните, не е кой знае каква похвала, и аз като блокна някой като ми писне, след известно време разблокирвам.

Май само СтотеТелеграма ( Лошия ) и Крумов - си стоят, че те са по-зле и от радиоточката, и разлика няма от това да си отворя RT.com и те какво ще кажат.

Кво издаваш тука, че си лафим по вайбъра, като знаеш ДЕФА ... пффф. Мисли
Кво за дефа? Нали ти си му шушнал оня ден, та глупака се изпусна в темата ''дала ти е телефона си?''. Плюс това, аз не крия нищо. Самият факт, че съм ти дала номер е показателен, че не съм в дълбока нелегалност.

Леле. Хубаво съм я игнорнал в такъв случай, нема да мръдне от игнора.
Изваждай ме от игнора. Писали сме няколко пъти - нищо интимно. Целта беше да се увери, че наистина не съм Странникът - не се смейте!!! :D

Лъже, като стане ми пише добро утро как си. Пък с дефа не комуникирам. От Вашия отбор само с тебе

Лъже, като стане ми пише добро утро как си.
Не може да бъде - наченки на чувство за хумор???!!! Приятно съм изненадана.

Пък с дефа не комуникирам.
Да върна ли няколко страници назад и да покажа поста??? Все ми е тая дали сте си гукали с Дефа.

Добре, когато се почувстваш готова, ти ще оповестиш нещата.

пс: Върни да видя, че не ми се търси.

Да върна ли няколко страници назад и да покажа поста??? Все ми е тая дали сте си гукали с Дефа.
Мале, колко любовни триъгълника са се заформили у форума... някои даже се припокриват частично и човек не може да сглоби картинката.

Сцени на ревност на всеки 3 поста, батко o_O

Тая Мутрофанова нали щеше да отваря въпроса пред Кремъл и да си ходят? Ултиматум даваха даже. Що ни товарят още, и се мъчат само без 'персонал' тц тц.

А още по-смешно е , че комуникират с Фейсбуук. - Обявена официално за терористична и вражеска компания от Русия - комедията пълна. Другия път - vkontakte само - да си затриват профилите сами, и да почнат в истинската мрежа да шеърват.

mitrofanova-0.jpg

1659097019422.png

E Дефа е тъп, понякога трудно му се вижда, контекста, ама тука се вижда контекста - Това е онова видео, дето ти пращах, където се вижда радио и съм ти скрийншотнал, как руснака вика, че само пият и се чувстват унижени, след като САЩ са ги пребили като кучета в Сирия. Руснака вика: "they fucked us very bad", пиели от няколко дни, и се чувствали унижени, че РФ нищо не направила.

Defa може би виждайки сателитен телефон на снимката, решава, че това има нещо общо с теб, и пита за телефон. - И аз не му разбирам контекстите много на него :)

Иначе видеото - с таймстамп , как плачат руснаците след като 'джендърите' са ги обходили стабилно отзад и са се разбягали кой където хване.

Последно редактирано:

Горе