Украйна - Русия какво ви е мнението

Долара няма да го съборят, прекалено е разпространен, разменя се за секунди. И Русия не могат да я съборят. Събаряли са я еди колко си пъти, колкото да се събаря нещо.
Русия нищо не могат да съборят.

Само нашите подметки тук ги имат за нещо велико, за някакъв вид световна сила и прочее. Реално бяха 11та икономика в света и сега се очаква да влязат в спад с 11% за година. Няма как толкова слаба икономика да диктува каквото и да е. А от тук нататък ще става само по-зле. Дори Китай не може да свали долара, камо ли икономика джудже.

През 39-та седмица на 2022 г., или от 26 септември до 2 октомври 2022 г., Европейският съюз (ЕС) е получил най-големия обем природен газ от Русия по транзитния маршрут на Украйна - над 272 милиона кубични метра.

Газопроводът „Турски поток“ е вторият основен маршрут с приблизително 221 милиона кубични метра.

Нещо "експертите"?

Бизнеса си е бизснес пичове. За "предриемачи" хич ви няма в тая игра.

Още през 2017 г. ДАНС излиза с доглад до Борисов и Радев, че Балкански поток всъщност е част от поготовка на руска агресия в Украйна, като основната му цел е да заобиколи Украйна и да развърже ръцете на Русия за агресия, но Радев и Борисов се правят на слепи и глухи в услуга на Путин, Русия и Газпром. Нещо повече! Борисов дори построи газопровоа за Путин с наши пари, докато България продължаваше да плаща руския газ много по-скъпо, отколкото газа за Сърбия по Балкански поток....

Кой и как разкъса българската плът. Проговарят секретните руски договори.

Историческата истина е,

че когато става дума за „възстановяване на българската държава,

постигнато като договореност между

Великите сили на Цариградската посланическа конференция

1876/1877 г. и реално постигнато

едва на Берлинския конгрес от 13 юли 1878 г., а не на 03 март 1878 г.

Но кой,кои попречиха да бъде постигнатото на Цариградска посланическа конференция??

https://www.videoclip.bg/watch/1478835_koj-...ta-konferenciya

През 39-та седмица на 2022 г., или от 26 септември до 2 октомври 2022 г., Европейският съюз (ЕС) е получил най-големия обем природен газ от Русия по транзитния маршрут на Украйна - над 272 милиона кубични метра.

Газопроводът „Турски поток“ е вторият основен маршрут с приблизително 221 милиона кубични метра.

Нещо "експертите"?

Бизнеса си е бизснес пичове. За "предриемачи" хич ви няма в тая игра.

Просто не знаеш колко си прав! Преход няма и да видим докато сме живи явно, за да имаме стандарта на една Румъния.

Проруските подлоги във властта нямат свършване.

tragic but inevitable end!

''Нацист Аут'', обаче нациста е нагъл и скандира нещо отстреща. Тоест, разпорежда се в собствената ти държава - заповядва, изисква, назидава... По-нагли просяци не е имало, няма, няма и да има.

''Нацист Аут'', обаче нациста е нагъл и скандира нещо отстреща. Тоест, разпорежда се в собствената ти държава - заповядва, изисква, назидава... По-нагли просяци не е имало, няма, няма и да има.

Има битка във всички направления. На поколенията, идеология, ново-старо, гледна точка, видимост към бъдещето, визия за бъдещето. Идеи, реалности, какво би се случило в този сценарий. Какво би се случило. ако времевата линия на сюжета кривне. Но някак си исках да завърша, че си преоценена и си малко тъпа за да ме разбереш.

"Americans are using satellite wizardry" - :D Като в тъмните векове - всяко нещо, което не разбират, е породено от магия. Падам от смях.
"They're cheating by using superior weapons." - Russia

:D

Има битка във всички направления. На поколенията, идеология, ново-старо, гледна точка, видимост към бъдещето, визия за бъдещето. Идеи, реалности, какво би се случило в този сценарий. Какво би се случило. ако времевата линия на сюжета кривне. Но някак си исках да завърша, че си преоценена и си малко тъпа за да ме разбереш.
Дефе, на теб никой не ти разбира налудничавите брътвежи, включително ти самият.

И спри да се заяждаш с надеждата да ме провокираш да те запсувам. Няма да ти мине номера. Или се дръж уважително, или отиваш в игнора. То, май само аз не съм те игнорирала още. Май е време..

Падам от смях.

А на мен не ми смешно. На нашите еврогъзове се пише сметката.

1665997268308.png

As Europe falls into recession, Russia climbs out​

Знам че The Economist е пропутински парцал и е недостоверен, както и Goldman Sachs като източник не заслужават доверие. Ще видя дали няма нещо оптимистично в клубZ :D

Последно редактирано:
Седмица на протести. За справедливата кауза

12254246302192500362

Рашките откриха лекарство, което е по-ефикасно от сащ-ските антирадиационни ракети - Пеницилин

1666013494653.png

"Americans are using satellite wizardry" - :D Като в тъмните векове - всяко нещо, което не разбират, е породено от магия. Падам от смях.

к`о стана бе, взехте ли херсон вече?

Нищо не е било... Украйна е мирна, демократична държава, в която човешкият живот има голяма стойност.. Хеле пък детският.

''Това са наши хора'' - Олена Зеленска

Русия нищо не могат да съборят.

Само нашите подметки тук ги имат за нещо велико, за някакъв вид световна сила и прочее. Реално бяха 11та икономика в света и сега се очаква да влязат в спад с 11% за година. Няма как толкова слаба икономика да диктува каквото и да е. А от тук нататък ще става само по-зле. Дори Китай не може да свали долара, камо ли икономика джудже.
11 спрямо кого и какво? Нали точно западни аналитици си казаха, че реално икономиката им е доста по-силна от това 11-то място, просто защото западните икономики са много надути от цените на услугите!

Ще ти бъде изключително полезно да научиш, че и тая ЛЪЖА е дебънкната. Това, което се лансира във въпросната статия не е твърдение на Русия, а на един/1/ телеграм профил - сигурно оня ''готвач'', дето графикса щеше да ни пуска на час по лъжичка. ;)

Ето да се запознаеш защо изнесеното в твоя пропаганден парцал НЕ Е истина. Копнала съм в текущо време, но ако искаш можеш да чуеш и как рашките са изгонили укрите от Бахмут. :)

Горе