Интересно ми е кои са тези "експерти"?Експертите казват, че руснаците играят шах
Основно са американски: Дъглас Макгрегър и Скот Ритър например.Интересно ми е кои са тези "експерти"?
Ритър.Основно са американски: Дъглас Макгрегър и Скот Ривър например.
Грешка на клавиатурата.Ритър.
Много повече са и са наистина предимно американци. За разлика от нашите покемони, те познават реалната ситуация. Ма, нека си се радват, че укрите ще изгонят агресора и ще си върнат всички територии, барабар с Крим.
Националността им няма значение. Джо Роугън говори достатъчно глупости за Ковид.Основно са американски: Дъглас Макгрегър и Скот Ривър например.
Украинците пак си бомбят по жилищните сгради в Киев, а след това обвиняват Москва. Нищо ново.
Не ми се търси пак в темата, да ви вадя бисерите, като тези за Херсон. В купом обяснявахте как в Мариупол сами се бомбят, както и че си бомбят хората по гарите и какво ли още не.Че кога пък рашките са казвали, че фашистите обстрелват киев и другите градове? Имаме новина!
С това можем да закрием темата.Фашистите продължават обаче да обстрелват град Донецк - вече 9-та година. Там няма никакви руски военни.
Когато руснаците бомбят жилищни сгради и болници, това са украински бази и позиции, когато украинци ударят такива сгради, бомбят цивилни. Евала, Фончо, тирикат голем си.Удрят се основно жилищни сгради, пазари и болници
Нека бомбят, докато губят територии не виждам голям ефект. Реално ударите по ел. централи са удари по цивилното население, защото те най-много страдат от това.Разликата е, че руснаците бомбят предимно ключова инфраструктура,
Ми те и амнести си го казаха в доклада - фашистите се крият зад цивилни. Точка!Когато руснаците бомбят жилищни сгради и болници, това са украински бази и позиции, когато украинци ударят такива сгради, бомбят цивилни. Евала, Фончо, тирикат голем си.
С каква ракета точно са ударили тази сграда? Новогодишна?Украинците пак си бомбят по жилищните сгради в Киев, а след това обвиняват Москва. Нищо ново.
Туй е фейк с войсовер е...TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Да, от някакво друго е видео дето някаква баба ги храни наред. Но пък не пречи да е забавно. И е достатъчно показателно и за другите клипове върлуваши из телеграми, редити и т.н.Туй е фейк с войсовер е...
Украинците пак си бомбят по жилищните сгради в Киев, а след това обвиняват Москва. Нищо ново.
СигОрно Путя е разположил ПВОтата сред жилищните сгради?Според ръководителя на МВР Антон Геращенко, върху къщата са паднали осколки от ракета, свалена от система за противовъздушна отбрана, която е изстреляна от руските въоръжени сили.
Аз и за това питах с каква ракета е удраен блока от телеграм видето. Разрушения не се виждат, догрмата е цяла ако се вгледаш внимателно. Само следи от огъня и много пушек.СигОрно Путя е разположил ПВОтата сред жилищните сгради?
A дали е било отломка или дирктно ПВОто са е хакнало.. сигурно ще има разследване и СКОРО ще научим резултатите.
Чакаме инфо от редит и хардуербг...Интересно в Полша каква ракета е паднала, най-вероятно от ц300, ама ще видим как ще действа пропагандата.