Те само моите са 200кСайта на Дилянчето избухна и последния месец е чукнал над 400к посещения.
Досега можеше да сме извадили малко по-адекватната "алтернатива".
Ама греда... и това лято ще те пече тракийско слънце качен на скелето...
Ако визираш скромната ми личност - не си! Присъствието ти, макар и болезнено, е много полезно. Както казваше бай Тошо: "приземяване, приземяване, приземяване...''Са махам, чи развАлих купона на господарката на темата
Я, дай твойто как Путин разрешил плащането на руски газ във всякаква валута.Голяма новина сред русоробите - Интерфакс съобщили, че България платила 8 пъти повече за Азерски газ от миналата година. В същото време не съобщават, че сме получили 8 пъти повече газ![]()
Какво само набеждаваш матушка Рус? Според тукашния мозъчен тръст (и галоп, ако визираме $$-нийда) Русия няма технологии. Една Лада не може да направи, па камо ли масова цифровизация.Тя не знай за Русия?
Ахаа! Виж как те усети, момичето. Много сензитивен и интуитивен журналистДилянчиту пиши сааамо срещу амерканцити; вади документчита саамо за американцити. Тя не знай за Русия? Аз знам, тя не знай? Брех и профи журналетата с остър нюх
Да, не споря, че са китайчета някои, частите сигурно, но нямам руско, брато.нещо си се объркал жестоко... у дома си имам много руски неща включително и жена ми ... , а ти у вас си мислиш , че имаш западни неща... нйо всъщност са източни от Китай. а ти си пакистанец...
чакам цвят...Да, не споря, че са китайчета някои, частите сигурно, но нямам руско, брато.А ти си византиец.
Що не си вземеш и руска кола, и ще затвориш кръга.![]()
Добре, гледай да не ти я върнат пак в завода. Случва им се.чакам цвят...
Би било интересно, но не ми се вярва тази работа, теб те мързи та 2 не виждаш.другата е мойта с реално инфо
⚡️🇺🇦Ukrainian military forces fire from an 🇺🇸American PSRL-1 grenade launcher at 🇷🇺Russian positions in #Bakhmut pic.twitter.com/majECex8xg
— 🪖MilitaryNewsUA🇺🇦 (@front_ukrainian) March 22, 2023
С вашия венен и боен експерт Ремайнди спорихме миналата година когато показваха снимките на руските БМП-та уж ударени пред болковете с РПГ-та. Обаче на 1 метър от изгорялата машина едни дограми,едни пердета лудница, една красота. Даже сажди нямашеАмериканско РПГ с български снаряди OG-7 и на съседите прозорците ги няма
⚡️🇺🇦Ukrainian military forces fire from an 🇺🇸American PSRL-1 grenade launcher at 🇷🇺Russian positions in #Bakhmut pic.twitter.com/majECex8xg
— 🪖MilitaryNewsUA🇺🇦 (@front_ukrainian) March 22, 2023
още хора не ви ли трябват ?Работи при мен