Jailed Russian opposition leader Alexei Navalny, who appeared in a Moscow court via video call, said investigators had opened an ‘absurd’ terrorism case against him that could get him sentenced to an additional 30 years in jail https://t.co/192xyArUqS pic.twitter.com/75XaHnkh7R
— Reuters (@Reuters) April 26, 2023
Има някакво уважение към Лавров от всички, или различни страни. Макар, че следя развитието доста бегло от доста време. Прилича ми на протос от StarCraft.Прям и директен Лавров в ООН. "Да назовем нещата с истинските им имена".
нелогично ми звучи каквато и да е офанзива и контранастъпление обявени в медиите... такива неща военните правят изненадващо и тайно. Това е поредната партенка на зеленобоба
На теб само статия в Блиц ти звучи логично в промитото от пропаганда мозъче. Не се намираме в 1914 г. Армия от над 200 к с тежко въоръжение няма как да се скрие от спътниците. Както САЩ знаеха, че Русия ще нападне Украйна и го казаха месец-два преди атаката, така и Русия ще знае предварително за контранастъплението. Изненадващо ще бъде само мястото и времето на нападението, ако успеят да го направят достатъчно бързо.
![]()
Пригожин заплаши, че ще изтегли “Вагнер“ от Бахмут - Mediapool.bg
Собственикът на руската частна военнна група "Вагнер" Евгений Пригожин заплаши, че ще изтегли войските си от град Бахмут в Украйна заради големия брой жертви, предаде ДПА. "Всеки ден имаме...www.mediapool.bg
Т.е. след 9 месеца най-накрая ще превземат град със 70к жители?
В момента гледам интервютос War Gonzo дотук между минути 18-19:15
Оплаква се от бардака - но казва че в Бахмут работят нормално - останал е един квартал високо етажни блокове с размер половин километър на около 2 километра и се придвижат през него с 50 метра на ден - представете си младост 3, аз така си го представям и превзимат по блок два на ден.
За съжаление имам друга работа за да го изгледам цялото - до довечера ще го свърша с няколко паузи да видим - какъв аут от контекст мейн стриим медиите са използвали да ти съчинят тази новинаДа ви дава надежди
![]()
Т.е. след 9 месеца най-накрая ще превземат град със 70к жители?
На теб само статия в Блиц ти звучи логично в промитото от пропаганда мозъче. Не се намираме в 1914 г. Армия от над 200 к с тежко въоръжение няма как да се скрие от спътниците. Както САЩ знаеха, че Русия ще нападне Украйна и го казаха месец-два преди атаката, така и Русия ще знае предварително за контранастъплението. Изненадващо ще бъде само мястото и времето на нападението, ако успеят да го направят достатъчно бързо.
![]()
Пригожин заплаши, че ще изтегли “Вагнер“ от Бахмут - Mediapool.bg
Собственикът на руската частна военнна група "Вагнер" Евгений Пригожин заплаши, че ще изтегли войските си от град Бахмут в Украйна заради големия брой жертви, предаде ДПА. "Всеки ден имаме...www.mediapool.bg
T.e. руснаците като (ако?) вземат Бахмут и "империята" срещу която се бият ще падне?То едно време цели империи са падали след битка на полето. Въпроса не е дали е поле, село, град, столица и т.н., а кво и колко е позиционирано и там. Толко ли не го схванахте 9 месеца?
T.e. руснаците като (ако?) вземат Бахмут и "империята" срещу която се бият ще падне?
Т.е. който и град да вземат руснаците и печелят войната?Т.е. мястото няма значение, кое пак не разбра?
Т.е. който и град да вземат руснаците и печелят войната?
Доста свалихте изискванията - от превземане на страната и смяна на режима, до превземане на градче![]()
Нещо такова се очертава да е контраофанзивата:
![]()
![]()
![]()
Т.е. който и град да вземат руснаците и печелят войната?
Доста свалихте изискванията - от превземане на страната и смяна на режима, до превземане на градче![]()
В момента гледам интервютос War Gonzo дотук между минути 18-19:15
Оплаква се от бардака - но казва че в Бахмут работят нормално - останал е един квартал високо етажни блокове с размер половин километър на около 2 километра и се придвижат през него с 50 метра на ден - представете си младост 3, аз така си го представям и превзимат по блок два на ден.
За съжаление имам друга работа за да го изгледам цялото - до довечера ще го свърша с няколко паузи да видим - какъв аут от контекст мейн стриим медиите са използвали да ти съчинят тази новинаДа ви дава надежди
![]()