nIksdevIL
Well-Known Member
Какво да го правя?Оправи си сайта, не спами тука.
Какво да го правя?Оправи си сайта, не спами тука.
Какво да го правя?
Дай помощ като на приятел
Виж файлът 29411
Ще го оставя тук, да имате да мажете, че много възпалени от нещастията по руzzките окопи тея дни...
BREAKING: @BlackRock Recruiter Who “Decides People’s Fate” Spills Info on Company’s World Impact
— James O'Keefe (@JamesOKeefeIII) June 20, 2023
“It’s not who the president is- it’s who’s controlling the wallet of the president”
“You got $10K? You can buy a senator"
“War is real f***ing good for business” #BlackRockExposed pic.twitter.com/DZIy1DuZKF
Според мен визуално сайта изглежда нормално.Според мен е оправен, но може да съм жестоко объркан...
Остави ги да си дрънкат.Според мен визуално сайта изглежда нормално.
Тикъв тип броячи ме връщат години назад и според мен не е ок.
Светът не трябва да бъде спасен насила. Задачата не се състои в едно обикновено съединяване на всички части от човечеството и на всички човешки дела в едно общо дело. Ние можем да си представим, че хората работят заедно над някаква велика задача и насочват към нея и й подчиняват всичките си лични дела, но ако тази задача им е натрапена, ако за тях тя е нещо съдбовно и настойчиво, ако те са обединени от слепия инстинкт или външната принуда, даже и ако това единство обхване цялото човечество, то все едно това няма да бъде истинско човечество, а само някакъв огромен мравуняк.
Според теб кой взима решенията на една страна ? Президента и парламента ли ?
Важното е, че оръжията заминават, а шенген и еврото идват! Кой взима решенията няма значение, като са добре за човечеството и нас в частност.Според теб кой взима решенията на една страна ? Президента и парламента ли ?
Мислиш ли, че нашите народни представители са решили това
Колкото Бай Айдън прави стратегията и взима решения.
Спри да пишеш, че дразниш с тъпотията
Шенген и еврото е добре. Оръжията не.Важното е, че оръжията заминават, а шенген и еврото идват! Кой взима решенията няма значение, като са добре за човечеството и нас в частност.
Всичко е идеално!Шенген и еврото е добре. Оръжията не.
Икономически ползата от Украйна е по-малка.Всичко е идеално!
Късат се ризи, ще има легнали на Дунав мост, без да знаят, че оръжието няма да мине от там.![]()
Russian propagandist Andrey Baranov tells how the destruction of Kakhovka dam should be used for informational war with the West: let's make up that coastal countries: Bulgaria, Romania, Turkey are under threat of anthrax and plague! pic.twitter.com/nL9X7gSK8v
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) June 15, 2023