Поредния психопат, докопал се до власт, директно или индиректно отговорен за смъртта на хиляди. Как па не се появи някой вирус дето да покосява ей такива откачалки
Шшшшт!!Поредния психопат, докопал се до власт, директно или индиректно отговорен за смъртта на хиляди. Как па не се появи някой вирус дето да покосява ей такива откачалки![]()
Трънки. Както обясних в една съседна тема преди малко, през последните 2 десетилетия (и повече) човечеството се развива най-вече благодарение на компютрите и Интернет, които са дело на човечеството, а не на някакви психопати с власт.Това е политик - лидер, който извади страната си от тотална разруха и върна на хората си националното самочувствие.
Същия нарцис като нашия Борисов. Някой като е по-харизматичен, хората му прощават всичко. Даже аз като гледам разни криминални истории, за убийство мъжете все ги затварят доживот, докато ако е млада хубава женичка, винаги се отървава с 5-6 години. Излъчването на човек въобще не е за подценяване, може да изкриви представите на хората до крайност.За теб може да е всякакъв, но руснаците в голямата си част си го обичат.
Било е оправдано в нулева степен. На територията на Русия не се водят военни действия, никой не му е влезнал в държавата да го напада, както например някога е влизал онзи с мустачките. Всичко се случва извън Русия и е точно по модела на САЩ. Пут(к)ин е просто дясна ръка на САЩ в случая, изпълнява каквото те искат и причинява толкова деструкция и смърт, колкото те искат. Путин = САЩ.Не само индиректно, но и директно е отговорен за смъртта на хора, но в неговия случай е било в голяма степен оправдано.
Глупости на търкалета!човечеството се развива най-вече благодарение на компютрите и Интернет, които са дело на човечеството, а не на някакви психопати с власт.
Ко речи, ко??? Не сравнявай кон и кокошка. Сравни политическите решения на двамата и ще видиш, че паралелът ти е безумен.Същия нарцис като нашия Борисов.
Въпрос на време. Първо се започва с ограждане. Превантивните мерки са това, което пази националната сигурност и суверинитета на една държава.никой не му е влезнал в държавата да го напада,
И Тедката да сложиш за президент на Русия, и той ще се справи добре, стига да не пречи много на населението. Русия е огромна държава, има си всичко, а и след онзи с мустачките няма много желаещи да я нападат. Явно има предостатъчно и за населението, и за износ, и за заграбване. Друго щеше да е ако нямаха ресурси или съседите им точеха ножовете срещу тях.Не бъркай прогрес с управление на огромна и мощна държава.
Това ти ще го кажеш, че САЩ искат да нападат Русия и са стигнали до задния им двор. Знам каква е обяснението, но аз не го приемам. За мен Путин е най-добрия приятел на САЩ в момента, по-добър дори от оня галош със зелените дрехи, който е просто дрогирана марионетка.Въпрос на време. Първо се започва с ограждане. Превантивните мерки са това, което пази националната сигурност и суверинитета на една държава.
Russian propaganda channel RT Arabic asked the Israel's IDF spokesperson Avichay Adraee about "Ukraine providing Western weaponry to Hamas" several times.
— Giorgi Revishvili (@revishvilig) October 9, 2023
Lt. Colonel Adraee replied: "I do not comment on such fabrications and lies.” pic.twitter.com/GBX6fZ0HTl
Съгласно проектбюджета на Русия за 2024 г., Кремъл залага да се изплатят обезщетения на семействата на общо 100 000 войници, загинали във войната в Украйна за периода 2022-2024 г. На база на тези разчети и разследването на руски медии, че към пролетта на 2023 г. броят на убитите е около 47 000, се оказва, че Русия очаква да загуби около 53 000 убити в рамките на април 2023-април 2024 г. В тази бройка не влизат убитите наемници, паравоенни части и външни контрактори. Ако изчисленията на британските, американски и украински служби за съотношение убити - ранени да е 1:6 се окажат верни, това ще означава, че към пролетта на 2024 г. се очаква Русия да има над половин милион ранени войници, отново без да се броят наемници, паравоенни и прочие.
Мани го тоя тул, на мен ми даде пълен абсурд, не помня за коя дума.От на Контрича синониминайзера (или как се вика):
Оригинал: Владимир Владимирович
Промени
Резултат: Светлина
(Иначе си е точно: за "кур" си дава "хуй", за "путка" - шунда. Предимно такива пробвах.)
"Голямо напрежение в 'сраел" нали така прогнозирах? Ми естествено, докато други нижат теории, бате гледа трезво на нещата съобразно обективните факти и реалности. Празно нямам!Кво има да го умуваме..
Етериум многократно ни инф_рмира, че Израел ще се мести на територия 404. Така че, това си е просто етап от плана.![]()