Torbalan Trolski
Well-Known Member
А не! Само новата има нерви да дебънква фейкове по сто пъти.оставям на експерта
А не! Само новата има нерви да дебънква фейкове по сто пъти.оставям на експерта
А не! Само новата има нерви да дебънква фейкове по сто пъти.
Не виждаш ли символиката? Чак са щели да ги разпитват военните дали са спазени всички църковни канони ахахахаха не е истина
бе не знам, ама тука сте егати езичниците. Аз не видех нито една дума за папата некой да каже... тва де - за патриарха
Иначе, няма как да не отбележа, че го дърпаха с БТР, оО майко родна, мила, що си родила![]()
Абе, малоумна работа. Като цяло оръдейния лафет се тегли от 4 или 6 коня при погребения на официални лица. Наште обаче май немат конебе не знам, ама тука сте егати езичниците. Аз не видех нито една дума за папата некой да каже... тва де - за патриарха
Иначе, няма как да не отбележа, че го дърпаха с БТР, оО майко родна, мила, що си родила![]()
Наще обаче май немат коне
Поне се водя какви низки и долни душици сте. Да оригиналничите в денят на погребението.
Това, че сте безбожници е ясно, но някакви елементарни морални задръжки нямате ли?
Неофит беше 19 години метрополит в Русе, откъдето съм. Днес градът е притихнал и не ми е приятно да оригиналничиш на тази тема.А, и да не забравиш да дадеш селфито си от храма, тук, да видиме колко си хрисим..
А това аз ли го написах:Там е работата, че няма никакво оригиналничене,
Жалко, че си лишен от основни човешки качества и никой не е направил опит да поправи тази грешка на природата в първите ти 7 години.бе не знам, ама тука сте егати езичниците. Аз не видех нито една дума за папата некой да каже... тва де - за патриарха
Ми да разведрим обстановката тогава. Искам да честитя на всички евроатлантици десетгодишнината на свободен Крим![]()
Жалко, че си лишен от основни човешки качества и никой не е направил опит да поправи тази грешка на природата в първите ти 7 години.
Кой точно оригиналничи? Да прочете нещо за човека или свещеника написано обидно? Говорим за излагацията на държавата повреме на погребението.Неофит беше 19 години метрополит в Русе, откъдето съм. Днес градът е притихнал и не ми е приятно да оригиналничиш на тази тема.