Украйна - Русия какво ви е мнението

Един пост да се информират за анонимните небинарни:
'Everything is finished': Ukrainian troops relive retreat from Kursk

"the enemy managed to destroy dozens of units of equipment", and that wrecks had "created congestion on supply routes".
"Logistics no longer work – organised deliveries of weapons, ammunition, food and water are no longer possible."
"The roads are littered with hundreds of destroyed cars, armoured vehicles and ATVs (All Terrain Vehicles). There are a lot of wounded and dead."

Радо прашката ,искам да ти се извиня за обидата пропуснах момента че професора по сексология ви е обяснявал как се прави фистинг - беше се похвалил че няма разпрани та веротяно си отбелязваш голове с шайбата понеже всеки вратар мечтае и да вкара нали?

Последно редактирано:
Ден след като Чефо разби всички копейки с опровержението си МО обяви и резултатите от съвместната си работа:
1 От щаба са се пенсионирали 3ма генерали с астма - чефо се явил без да си е направил клизма
2 Постъпили са 2ма служители с позивни electrofacism и VanClompf. След оценка на способностите им са назначени да покриват липсата на тоалетна хартия в мъжките тоалетни на 2ри и 3ти етаж в министрество на отбраната.

Да са върнем на чефо и неговото сътрудничество (или колаборация, щото трее звучим западняшки) с МО.
Меджик чефо закопа всички хейтъри, ватници и руски шпиони като ги оповерга.. той бил каазал, че с МО бачкат заедно - темата приключи.

Е, да де... ама в самото видео дето казва, че си сътрудничат, реве за кинти щото са охарчил за монтажист и че той не бил спонсориран. Искал да остане "независим".
Ся, Е ли е сътрудничеството с МО спонорирано или не? Разбрахме, че Е. Щото едно сътрудничество може и да не е спонсорирано.. т.е. на добра воля.. кефи ме МО, кефи ме държавата що да не им ударя едно рамо.

Та, чефчо деректно си излъга.

Гледайте на 1:30 до към 3 минута

Иначе пропаганда нема.. още от thumbnail-a на видеото промиват мозъците на дебили като тия у хардуерето.. ЗЛОТО.., ама иначе Чефо щел да говори за проблемите в МО...

maxresdefault.jpg

Изтраях видеото до към 30-тата минута, тая плюнка, а не полковник, 20 минути се опитваше да дава некви несвързани метафори.. покриви, храни, диви животни.. докато не си дойде на думата да каже, че врагът е Русия и че проблемите на армията са от 89 - естествено. Иначе пропаганда няма у видеото..

Та.. да се върнем на чефчето... и неговата реклама за Бълграската Армия... Накратко.. ако си мързелив търтей, стани резервист:

"Хем да не работиш, хем да изкарваш пари" - Новото мото на БА

1742314709068.png

Последно редактирано:
Преди няколко дни им казвам на дебилите, че всичко в Украйна е сделка на Тръмп и Путин от предходния мандат те се плюнчат, после бан.

Днес 21:12 в хардуера за телефонния разговор Тръмп/Путин:

Не се съмнявай в това, че са си се договорили помежду си, даже екстра. Сега се чудят, как да съобщят плановете си на света, че да изглежда поне маааалко по-малко нелепо.

Последно редактирано:
Преди няколко дни им казвам на дебилите, че всичко в Украйна е сделка на Тръмп и Путин от предходния мандат те се плюнчат, после бан.

Днес 21:12 в хардуера за телефонния разговор Тръмп/Путин:

Не се съмнявай в това, че са си се договорили помежду си, даже екстра. Сега се чудят, как да съобщят плановете си на света, че да изглежда поне маааалко по-малко нелепо.
няма по гнусен форум от hardwarebg в света и по комплексирани негови членове!

Някой може ли да пусне това при тях 😆 :

От началото на руското военно нападение срещу Украйна ЕС е внесъл от Русия изкопаеми горива на стойност, колкото биха стрували 2400 изтребителя Ф-35, заяви еврокомисарят по енергетиката Дан Йоргенсен в интервю за Европейския нюзрум - платформа за сътрудничество на европейски новинарски агенции, сред които е и БТА.

Фейсбук са ме наказали за следния коментар:

1742371913252.png

Хахахха, плюнки. Било подстрекателство! Към кого? Към дядя Вова - подстрекавам Путин да думне фашагите, че той таман чака аз да му кажа какво да прави.

Интересно, дали ако казвах пуснете атомна бомба на Русия, това щеше да наруши ''правилата на общността''? :)

Фейсбук са ме наказали за следния коментар:

Виж файлът 34308

Хахахха, плюнки. Било подстрекателство! Към кого? Към дядя Вова - подстрекавам Путин да думне фашагите, че той таман чака аз да му кажа какво да прави.

Интересно, дали ако казвах пуснете атомна бомба на Русия, това щеше да наруши ''правилата на общността''? :)
споко и аз съм наказан за 1 месец да не участвам в групи и да не мога да пиша в месинджър заради думата п@рост ... ама точно така я написах.... но понеже имам около 50 акаунта във фейса си го преместих от единия крачол в другия.

заради думата п@рост

Коя е тая дума, бре?

си го преместих от единия крачол в другия.
И аз така, щото в групи не членувам и в месинджър пиша много рядко.

Въпросът е, че в ЕС фейсбук продължава да цензурира и то избирателно. Когато безмозъчните кажат ''избийте блатните'', никой не смята това за нарушение на ''стандартите на общността''.

Въпросът е, че в ЕС фейсбук продължава да цензурира и то избирателно.
Погледни от добрата страна в дългосрочен план какво се получи - довчера орките нападаха с магарета и курници а кочината се разпадна няколко пъти.

Днес :

mU2VJvP.jpeg

Фейсбука го виждам ето така:
GjRGNauXMAAQD5c.jpg

М/у другото, разбра се кой утрепал Кенеди. Не съм чел 80к страници, ама викат че били Израел и ЦРУ. Демек, същото дето го каканижеха конспираторите толкоз години.

Горе