Украйна - Русия какво ви е мнението

Глей го тоя сливенски чукундурин как се хили, а аз му разправям истината за живота, за нещата, за редкоземните. Ей тва му е уважението към мене за всичките ми три години трудова дейност тука - храни куче да ти се изсмее. Тва е
И на Вацев му направило впечатление че повечето от кръга олигарси около Путин са евреи.

И на Вацев му направило впечатление че повечето от кръга олигарси около Путин са евреи.
Е, ся не искам да гледам как ще те направи на създърма.

Всъщност, искам да гледам. :)

Е, ся не искам да гледам как ще те направи на създърма.

Всъщност, искам да гледам. :)
Аз тъкмо почнах да призовавам за сближаване с Израел и те разни телевизионни говорещи глави започнаха да забелязват разни работи :confused:

Пък и ония не подбраха много добре момента да думнат нашия в Газа.

Аз тъкмо почнах да призовавам за сближаване с Израел и те разни телевизионни говорещи глави започнаха да забелязват разни работи :confused:

Пък и ония не подбраха много добре момента да думнат нашия в Газа.
Понеже си професионален провокатор и дразнител, реши с един пост да подразниш и мене, и Ети - него с Вацев, мене с чифут-наци-ланд.

Мръсната чифутска сган (ех да стане Хитлер да довърши качествено работата) избива умишлено медици и хуманитарни работници, щото са напълно безнаказани. А нашите чехльовци не смеят гък да кажат за убития капитан Маринов - умишлено убит, както и 8 шофьори на линейки от вчера.

1743514392177.png

п.с. и ти искаш с тая гнилоч да се сближаваме? Не, мерси. Дано Иран наистина имат ядрено оръжие и да ги заличат веднъж завинаги от лицето на земята.

М/у другото, американците тренират за война в Източноевропейски природни условия, ама концепцията че металът е по-тежък от водата все още им убягва...

... дори след всичките фейлове с Брадлита и Ейбрамси в Украйна. Най-добре да изтеглят сухопътните си войски и да извикат флота и тюлените - те барем могат да работят на мокро.

... дори след всичките фейлове с Брадлита и Ейбрамси в Украйна. Най-добре да изтеглят сухопътните си войски и да извикат флота и тюлените - те барем могат да работят на мокро.
Извинявайте, но бихте ли казали колко точно са "фейловете" с Брадлита и Ейбрамси, за да ги съпоставя с таблицата ми, в която пише за руски загуби в размер
  • танкове - 10 505 (+9);
  • бойни бронирани машини - 21 856 (+37)

Извинявайте, но бихте ли казали колко точно са "фейловете" с Брадлита и Ейбрамси, за да ги съпоставя с таблицата ми, в която пише за руски загуби в размер
  • танкове - 10 505 (+9);
извинявай това статистиките на евроатлантисеските или украйнските медии са? За един лайк като теб питам :-)

• танкове - 10 505 (+9);
Съдейки по тия бройки, може би най-добре е първо да минеш един АйКю тест и да съпоставиш резултата със средностатистическата стойност :)

Един танк има 3 човека екипаж вътре, а бойна бронирана машина обикновено ще рече нещо дето транспортира повече народ вътре, демек имаме над 100к руски солдата изгубили машините си, а най-вероятно и живота си, което не е много реалистично, предвид че имаме още много видове войски там :) Ако тия стойности се доближаваха до реалните, Руската армия щеше да е на колене и Урсула нямаше да зове за 500 млрд. евра за въоръжаване :)

Пък ако човек направи един лесен "фактчек", ще види че в началото на ОПЕРАЦИЯТА Русия е разполагала с около 3300 танка общо :) , т.е. отде са се зели останалите 7к е мистерия. А и подочувам че даже и в момента в Украйна има някакви руски танкове непотрошени си пъплят насам-натам... 😀

Втори фактчек казва че общо 1800-2000 руски танка са нагазили на украинска територия, демек малко повече над половината от общата бройка.

... или Руската военна индустрия е толко мащабна че за 2 години е произвела и пратила в Укр към 7к нови танка - пресни от завода 😀

ПП: и това са само счупените! Представи си още колко здрави има :) Ще излезе че 0.2% от населението на Русия са ТАНКИСТИ 🤣 !! (и то не от запаса, ами реално работещи на терен)

ПП2: Добре дошъл във форума!

Последно редактирано:
Майка на загинал украински летец със суичър МИГ29 дали има някакъв скрит смисъл и искат да ни кажат нещо?

eZ2OFb1.png

Глобалистиките либерални ценности които отстояваме на изток
( екип: водач Fear пинчер oxy )

интелектуалците няма как да останат безучастни, веднага биха се хванали за вибраторите

може би най-добре е първо да минеш един АйКю тест

И на тоя му хлопа дънната платка. Тоя и капча няма да може да мине.

п.с. то и аз не можах да я мина наскоро в сайта на Рамус... :confused:

• Like
Реакции: doxy
Майка на загинал украински летец със суичър МИГ29 дали има някакъв скрит смисъл и искат да ни кажат нещо?

eZ2OFb1.png

Пилот с брада не е много реалистично - пречи на кислородната маска. Тоя на снимката е по-скоро някакъв манекен-хипстър.

Пилот с брада не е много реалистично - пречи на кислородната маска. Тоя на снимката е по-скоро някакъв манекен-хипстър.
Нищо не разбираш, украинските пилоти са защитниците на европа за тях ще направят място в маските и за бради и за плитки ако трябва.

Горе