за БГ е умряла, за ЕН има още хляб, кликовете в нишата форекс и застраховки са по 1-2 евро парчето
Това, което казвате е много хубаво. Демек български сайт може да печели почти, колкото ингилизки. Само дето остава проблема, как да вкара човек 2-5-10 к дневни в сайт за Форекс
При мен кликовете от САЩ са средно 50 евроцента... доста често над 1 евро.. При Канада и Великобритания - около 30 евроцента, но по-често около 50-60.
Трафикът какъв ти е? Органичен (гугъл и др. търсачки) или фейс?При мен кликовете от САЩ са средно 50 евроцента... доста често над 1 евро.. При Канада и Великобритания - около 30 евроцента, но по-често около 50-60.
Щот са намерили в Бг..Адсенса го закърши яко..Шом на 40 хиляди трафик плащат около 15 евро...
Не добре, ами направо чудо.
Това го коментирахме в една друга тема
Подобни реклами се срещат редовно, но от Adsence... за първи път виждам
Я някой може ли да каже впечатленията си от англоезичен сайт? Дали там има разлика в приходите, при запазена аудитория и дали излизат тъпи реклами, без да блокираш рекламодатели?Толкова слаби приходи колкото тази година съм нямал. От други рекламни мрежи печеля повече отколкото от Адсенс. Макар че рекламите на гугъл са на топ позиции. Като гледам и едни и същи боклукчиви реклами се въртят, явно няма голяма конкуренция при рекламодателите.