Здравейте! Казвам се Теодор Димитров и се занимавам професионално с дизайн от близо 3 години. Време през което променях многократно стиловете си, работих по дизайнете на много сайтове и надявам се.. оставих много доволни клиенти. Може би сте виждали мои дизайни, които съм пускал във форума или сте чели предишната ми тема. Разликата е, че тук предлагам моите услуги само като дизайнер, а не като част от екип
В работата си разчитам на добрата комуникация, креативността и на скромния ми опит.
За да покажа по-нагледно за значението на качествата и уменията на дизайнера, ще покажа една графика.
Вече стана ясно, че предлагам услуги свързани с дизайн. Ето какво мога да Ви предложа:
- Изготвяне на уникален дизайн за Вашия сайт, според вашите нужди и предпочитания
- Изготвяне на лого за вашия уеб сайт
(Уточнение: става въпрос за растерни логота, ако искате професионално лого за брандиране на бизнес или фирма, по-добре се насочете към някои от професионалните графични дизайнери във форума,аз все още не съм на тяхното ниво ) - Изработка на рекламни графики и анимирани gif банери
- Изработка на уеб графики (подобна на тази с човечето) и почти всичко свързано с уеб дизайн, което може да се сетите
За в момента нямам лично портфолио,но все пак мога да представя мои завършени проекти, за да прецените уменията ми.
(Цъкнете на бутона с човечето, за да изтеглите архив с предишни проекти)
- ЛС във форума, влизам редовно във форума
- Еmail: [email protected]
Надявам се представянето да Ви е харесало, графиката с човечето също. Ще се радвам, ако работим заедно !
Последно редактирано: