Като няма САПАРД, трябва да се напъва чиляк, та да изкара нящо.На всичкото отгоре оставиха ДДС-то върху дарителските есемеси и намалиха данъците върху хазарта. Какви ли равнища може да стигне още тъпотията на ГЕРБ?
Донт уори, майна нашите банки излязоха пичуви и ще предложат законова алтернатива за заобикаляна на данъка на тези мушмороци.
Еми, какво да кажа, вече и банките го изядоха. Аз на такива условия не бих искал да имам влогове. Или какво е посланието тук - "Повече хазарт, по-малко спестявания" Кретения.
Много лошо управление. Винаги съм се чудел няма ли да е по-печелиш модела да помагаш на бизнеса, а той честно и добронамерено да си плаща данъците. .
Ти гледай жена ти да не разбере за тях. Че десятъка ще ти се види блага работа.п.с.Абе некой да каже как да декларирам едни доходи от адсенс,ама да не платя данъка!
А искате да се оправиме ,а се дърпате кат ужилени за десятъка.Ами това си е данък върху печалбата от лихвата.Мислите ли, че като ги изнесат на запад парите- няма да има данък върху тях-смех в залата.В повечето страни има дори данък жърху спечелените пари от тотото-а тук нема.Малко по-малко България ще се оправи, точно с такива закони,но и със гражданско съзнание,а щом го нямаме ще има закони,оти племето на балканите хем крадливо хем мързеливо.Пак ще спечели БАТ БОЙКО, защото е като при любовта.С него ЗЛЕ,но без него по-зле!:twisted:
п.с.Абе некой да каже как да декларирам едни доходи от адсенс,ама да не платя данъка!
Аха.... трябвало да се промени гражданското съзнание, ама ако може да не платиш данъка на доходите........
И аз разбрах, че имало много елементарни врътки, с които да се избегне този данък. Отделно хората ще опитат да си пазят парите по други начини - злато, сребро, ако трябва и чужди банки. Все пак, както казаха в едно предаване, лихвите по депозитите не са печалба, а просто минимална защита срещу инфлацията, която просто не спира.