Добре де, добре дошъл отново.Виж файлът 16639
Колко пъти?
Кога ще имаш време за една консултация, че доста сайта се събират вече? За хостинга като си много зает за маркетинг и прочие.Добре де, добре дошъл отново.
Пиши едно ЛС, бре, ко съ правиш на ощипана гУспо'Йца? Аре, че ще купувам външните очи от другадеЖалко за палето, бяга по тъча, а уж се представи като преамбюл добра стока. Но все пак съм сигурен, че може да построи изречение, без сценарий
Аз викам, тоя умрел за сън, ама не се даваш лесноПиши едно ЛС, бре, ко съ правиш на ощипана гУспо'Йца? Аре, че ще купувам външните очи от другаде
Луд ли си - сЯ почвам само следи новите теми - 2 до сегаАз викам, тоя умрел за сън, ама не се даваш лесно
Днес по някое време? Само казваш, драсни ако искаш.Кога ще имаш време за една консултация, че доста сайта се събират вече? За хостинга като си много зает за маркетинг и прочие.
Аз също мога да помогна с предложение за SSD облачен сървър
Бърз, надежден и създаден с много любовА самия облак какъв е? Буреносен,дъждовен или някакъв друг?
Не знам как вече да ви измъкваме от този Лондон, то и брат ми се беше зарибил, но го измъкнах. Боли ме сърцето за вас, българи...Луд ли си - сЯ почвам само следи новите теми - 2 до сега