Добре де, добре дошъл отново.
Кога ще имаш време за една консултация, че доста сайта се събират вече? За хостинга като си много зает за маркетинг и прочие.Добре де, добре дошъл отново.![]()
Пиши едно ЛС, бре, ко съ правиш на ощипана гУспо'Йца? Аре, че ще купувам външните очи от другадеЖалко за палето, бяга по тъча, а уж се представи като преамбюл добра стока. Но все пак съм сигурен, че може да построи изречение, без сценарий
![]()
Аз викам, тоя умрел за сън, ама не се даваш лесноПиши едно ЛС, бре, ко съ правиш на ощипана гУспо'Йца? Аре, че ще купувам външните очи от другаде![]()
Луд ли си - сЯ почвам само следи новите теми - 2 до сегаАз викам, тоя умрел за сън, ама не се даваш лесно![]()
Днес по някое време? Само казваш, драсни ако искаш.Кога ще имаш време за една консултация, че доста сайта се събират вече? За хостинга като си много зает за маркетинг и прочие.
Аз също мога да помогна с предложение за SSD облачен сървър
Бърз, надежден и създаден с много любовА самия облак какъв е? Буреносен,дъждовен или някакъв друг?
Не знам как вече да ви измъкваме от този Лондон, то и брат ми се беше зарибил, но го измъкнах. Боли ме сърцето за вас, българи...Луд ли си - сЯ почвам само следи новите теми - 2 до сега![]()