uni-web
Well-Known Member
От сега казвам, ако се продължава такова толериране на определени "личности" в форума, ще си останат само те!!!
АЗ СПИРАМ ДА ПИША И ГОВОРЯ ВЕЧЕ ТУК!!!
А НА ОНА КАЛЪФ ПРОСТ С ГОЛЯМАТА УСТА И ДРУГИТЕ ДА ГО ДУХАТ.....
Да ви е, честитто блинки, кулл имате си ново общество от хейтърчета дето освен да спамят в форума друго не правят!!!
Херовци, каси бири, гестаповци, казанови, и още куп други баламурници. Айде стойте си със здраве, и честито за новото общество!!!!
Ти сериозно ли??? Въобще мислиш ли какво написа току що?
Някой да те е убидил, или се засягаш, че си женчо? Да не кажа путю?
Няма да ти направя кефа да ти лепна ряпа, просто не заслужаваш, и ти като онези от вчера си тук само да мърсиш средата. Баси форума се напълни с незадоволени малоумници... Садамозо, и какво ли още не. Калъфи...
П.С. Не ме репликирай, втори път прошка няма да има, иди малко в казармата да ти се оправи отношението към хората. Баси малоумниците....
АЗ СПИРАМ ДА ПИША И ГОВОРЯ ВЕЧЕ ТУК!!!
А НА ОНА КАЛЪФ ПРОСТ С ГОЛЯМАТА УСТА И ДРУГИТЕ ДА ГО ДУХАТ.....
Да ви е, честитто блинки, кулл имате си ново общество от хейтърчета дето освен да спамят в форума друго не правят!!!
Херовци, каси бири, гестаповци, казанови, и още куп други баламурници. Айде стойте си със здраве, и честито за новото общество!!!!
Ти сериозно ли??? Въобще мислиш ли какво написа току що?
Някой да те е убидил, или се засягаш, че си женчо? Да не кажа путю?
Няма да ти направя кефа да ти лепна ряпа, просто не заслужаваш, и ти като онези от вчера си тук само да мърсиш средата. Баси форума се напълни с незадоволени малоумници... Садамозо, и какво ли още не. Калъфи...
П.С. Не ме репликирай, втори път прошка няма да има, иди малко в казармата да ти се оправи отношението към хората. Баси малоумниците....
Айде всички курви да си събират парцалите към бгмама!!!
Както кулл беше споменал форума е „шарен”. Шарен ама от към простотия.
Предлагам унито да си събере бгкравите и да се оплакват другаде.