Ее тъкмо бях пуснал тема да се похваля с придобитите ми умения и я изтриха стана ми гадно
:d Аз не мога да си инсталирам плъгина на Wordpress-а от 2 дена остана и да правя нещо повече. Реших да направя експериментална тема ;p.
:d Аз не мога да си инсталирам плъгина на Wordpress-а от 2 дена остана и да правя нещо повече. Реших да направя експериментална тема ;p.
@uni-web, последно време се затварят и трият точно такива теми. Никой не се толерира. Кажи ми примерно как да изтрия коментар на ктомов или някой (не се сещам, а са много, да ме извинят) друг, на който всяко мнение има стойност. Никога не съм ги засичал да правят такива теми и определено са създали малко по-добро впечатлени от други, които в темите влизат повече от неадекватно.
Форумът си има доста интересни теми, но последно време явно на някои им е по-интересно друго. А въпросните, и техни мнения са търкани нон стоп. И тук искам да благодаря на тези, които репорват, защото не може да се следи всякаква простотия.
Не знам какъв точно е проблема, но някак това се сякаш се случва на определени хора.
Щом смяташ, че тези в офтопика са по-интересни, не знам какво да ти кажа. Ще трябва да отделиш малко повече време от Политиката и Офтопика, за да видиш, че днес имаше теми за кредитни карти, говорехме за евро проекти, еди пич ще прави апове и се чудеше за регистрация, дори и успях да си уредя и 2 PR фри. Не знам в кой точно форум влизаш ти, но аз всеки ден има за какво да пиша и да търгувам. Нещо не следиш и не пишеш в правилните раздели последно време. Не знам. Аз влизам в такива теми, само за да гледам какво се случва и да модерирам, не съм заседнал там и няма как, защото бизнеса ми е важен, не да седна и да си загубя деня в празни приказки, особено за политически лица, които не го заслужават. Ще ти препоръчам да влизаш в правилния подфорум. И хората са прави, толкова се разду форума, че някой може да се загуби.
Много ясно, че се уважаваме, няма спор. Просто ми се ще да се използват рипортите повече, защото те ни насочват какво да трием и най-вече потребителите да имат по-адекватно включване. Но уви, за второто няма как, освен ако те не го желаят, иначе се трием.
Аа, да, извинявам се, за любителите на форекс търговията, днес силно включване имаше и в тази тема от blackout8.Съгласен съм с теб Блинки, аз като цяло бих вкарал темата за политика в трета глуха, да не казвам че ще я отрежа - не за друго има само някви брутални пропаганди и плюенета, а това което наистина е важно се обръща на 1-вите две ...
Братле ти сега да не ми се разсърди нещо, аз към тебе, кулл и още куп хора в форума тая най-приятелски чувства.
За търгуването си търгувай, аз просто не ми е итересно да виждам само фейсбук глупости, а само те останаха. За това както ме посъветва и ти вземам си отпуска, тъкмо да покажа как стават нещата