Глупости, какво не ти харесва в модерациятаАз съм член на форума от 6-7години и мисля че форума се нуждае от доста повече екип . ( имам предвид модератори )
Благодаря , че ми прочетохте мнението .
Глупости, какво не ти харесва в модерацията
Честно казано загледайте се във разделите . Как може във всички други да се държат цивилизовано и да си помагат, а в пазара - КАТО ЗВЕРОВЕ ......
ЗАВИСТ е отговора .
Толерантността към некомпетентните мнения и спама в раздела "Пазар" Това страшно много бие на очи . Пускаш някаква скромна тема и ти се нахвърлят някакви грандиозни "предприемачи" , които са преминали през всички етапи на уеб занаята и всичко разбират от "А" до "Я" и почват да те ръсят с "компетентните" си мнения и ти съсипват темата със спам , скандали и т.н. ...
Ама давайте репорти. Не ги оставяйте, защото реално щом не реагирате, явно не ви пречи. Не знам, но там всеки влиза остро, защото по някакъв начин се чувства засегнат или обиден, не знам точно. Но го изживява на лична основа. Където има драма има и модерация, особено като става дума за търговия.
Ами аз специално по-рядко се включвам като писане на мнения , но пък си следя форума и като гледам раздела 'Пазар' и аз се чудя , не се ли изнервят авторите на темите ...
Аз лично докато чета се изнервям,камо ли да съм автор на темата и да понасям този спам .
Стига ве то и в живота е така, какво като ти се нахвърлят, трява да има някой батко да та спаси ли? Кой ще реши какво е некомпетентно и конпетентно аа, не го ли решават потребителите дето четат и си изказват и те мнението. Ай сиктир, се плачите за твърда ръка и да сте на батко момченцата, а форума е точно различното мнение от твоето и в това е магията на форумното общуване, иначе защо да питаш за мнение шом си мислиш, чи си прав
Добре , а искаш ли в действителност да си изкажа истинското мнение във всяка една от актуалните теми в секцията ПАЗАР ?
Мненията ще бъдат от типа на - ТИ ЛУД ЛИ 15 000 ЛЕВА ЩЕ ИСКАШ ЗА НЯКАКВО ПРИЛОЖЕНИЕ , А ЗАЩО ДА НЕ СИ КУПЯ MERCEDES S - класа - 2012год ?
Това е просто пример , надявам се да схванеш подхода .
Явно не се изнервят. Но някои си рипортват и темите им седят чисти, но са малко случаите. Това е лошото. Явно им се спори, за да се утвърдят като характер. Не знам точно, но изглежда грозно и никаква работа не се върши, а и двамата или там тримата (в зависимост от броя) клоуни правят шоу, другите правят пари.
Добре, ама всеки трябва да може да си изкаже мнението, а тези дето го четат те също имат акъл и си правят извода, щото може някой да шикалкави или да лъже очебийно в пазара, не мислиш ли
Добре, ама всеки трябва да може да си изкаже мнението, а тези дето го четат те също имат акъл и си правят извода, щото може някой да шикалкави или да лъже очебийно в пазара, не мислиш ли
Големите пари ... обезценяването на труда на хората ... ще дават те 50 лева за 7 дена работа ...
Копирайтърите горките ...
Програмистите - ще ги изядат от спам и опит за хакване ...
Уеб дизайнерите - само един печели винаги , а всички полагат труд ...
Не е така тук. Примерът си е пълна селения. Мненията някъде другаде. Или ще се търгува или не. Няма положение някой да дойде и да си излее нежната душа. Ако толкова иска, има Youtube, поне да последва съдбата на Джоджино, Атанаска и Джъстин Бивър.
Аха спецялен офтопик сакаш ама ми дай пример за такъвВсички забравят, че off topic-a не е просто off topic, а е "Webmaster's Off Topic".