От: От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Не искам да се меся много, но е хубаво, когато някой има да казва срещу някой нещо да го казва до край.
За какво става на въпрос? Подплати си думите, за да знаем и ние.
Аз ще ти кажа. Беше през 2012-та или 2013-та година някъде...
Понеже уж имаше разни умения и т.н. по програмиране го помолих да ми помогне за един сайт да направим за оферти (агрегатор), но базиран на WP.
Аз помагах с каквото мога откъм да давам акъл за цветове, подредба, какво да има и да няма и т.н., накрая се получи на вид що-годе добър сайт, но за сметка на това се появяваха разни проблеми като дублиране на оферти, липсваха някои функции и т.н. Изписахме доста из сайта, .. - това ще правим, онова ще правим, не знам си кво... То беше отдавна, така че не помня детайли, но в общи линии почна да се бави или беше зает или нещо друго, накрая се оказа, че иска да прави сайта на негов домейн. Аз му казах, че няма да стане, защото искам да съм сигурна, че като ще влагам време и пари, няма да ме изментри с домейна. Казах, че искам да е на мой домейн, а той от своя страна нямаше да има никакъв проблем и т.н. После взе да ми се репчи, че щом е така нямало смисъл да работим и тем подобни. После имаше една сага във форума, където се заяждахме за тоя сайт и се опита да ме изкара ква ли не, при положение, че аз бях излъганата... После човека си прави някакви скриптове и си ги продаваше (агрегатори за оферти мисля)... тогава ме хвана яд, че ми е гепил идеята и се заядох във форума, естествено, мисля, че тогава имах малко мнения и не бях добре позната - и естествено веднага станах крива, а "големия програмист" излезе прав. Но така или иначе оттогава се зарекох да не работя с г-н UPHERO. В общи линии това е голямата "драма". Би трябвало аз да се чувствам измамена, защото вложих пари за домейн и правих лого, както и давах акъл как да се направи агрегатора (по-скоро съвети за визията и какво да работи, какво не), което после се използва, за да се продава на други хора. Но както и да е. Аз още си държа домейна, който купих тогава и си го направих туристически сайт, така че не съжалявам за нищо, освен че се наложи да имам "вземане-даване" с тоя. PS: После си направи блог и си публикува сайта като в описанието беше написал, че "го бил направил тоя сайт, щото да работил с някаква, която била несериозна" - визирайки мен и поради тази причина го зарязал. O_O Макар, че щяхме да развиваме съвсем различен сайт, с купен от мен домейн. После му писах в скайп да си промени дескрипшъна, щото ме обижда. Той обеща, че ще го направи, но дълго след това въобще не го промени и сега не знам, може би пак си седи същия. Та в общи линии това е "голямата драма". Като обобщение - щяхме да работим по даден проект, uphero прояви несериозност от негова страна, аз пък не пожелах да развивам сайт на негов домейн и искаше да ме изкара мен виновна.
PS: Само да вметна, понеже не става ясно. Значи се разбрахме за следните задължения...
Аз да купя домейна, да направя логото, да избера подходяща тема за основа. Той да направи самия агрегатор за оферти с моя помощ откъм визия (тоест какви цветове да се ползват, каква да е подредбата, какви филтри да има или друга функционалност). Също аз трябваше да направя блога и целия сайт да го разпространявам и един вид да доведа потенциални купувачи. Абе да го популяризирам с една дума чрез различни методи. В общи линии смятам, че съм била коректна по отношение равно разпределение на задълженията.