Не знам какви игрички играеш, не ме и интересува честно казано, дразнят ме обаче твърденията ти, че предлагаш услугите които са пълен фейк.
Може би си прав, че тоя сайт не е твой, в момента погледнах 2-та регистранта различни са уж, не че е 100% гаранция, но дори да е така, това не доказва, че не си пълен мошеник. Защо ivailo.info е празен, защо се криеш? Дай адекватен отговор
Да искам да гледам код Колко пък го ъпгрейдваш, уеб сайтове предлагаш да правиш на хората, а твоя сайт не работи... Ивайло, Ивайло...
Блинки, само не мога да разбера за какво всеки път се правиш на ударен, когато става на въпрос за банвене... Ти много добре знаеш кои са тия хора, които непрекъснато обиждат и пишат безсмислени коментари (спам).
Направо се изумявам как допускате подобно поведение.
Вече започвам да си мисля, че ти доставя удоволствие, когато видиш някой потребител да казва "КО**ЛЕНЦЕ Д*ЛНО, ЩЕ ТИ С*АЧКАМ ГЛА**ТА"
@Blinky тази тема е важна за форума, защо допускаш това "мерене на пишки"? С децата се оправя само по едни начин - лошата учителка
Споко, после ще изместя офтопика в друга тема, Просто сега гледам всеки да си каже всичко. И да не се прекъсваме, ако имаме какво да кажем. Напишем де.
Много е нагъл гоя батка незнам..... не видях тема, в която да не се е усрал .... без никой да го е бутал скача навсякъде... ебати скучния живот де трябва да имаш да си толкова ниско клекнал ......Всъшност webmast367 го каза по-точно
Скучен живот, а ми да може би си прав, примерно напива се като тараба в хоремага, прибира се в къщи тегли един бой на жена си, след което сяда на копютъра да потърси малко голи шаврантий и да се разтовари малко в предприемач ком
На село е малко скучен живота и нема начин просто, аз също имам село знам как е
Троловете са от най-важните мембъри на едни онлайн общество, редом с гурутата и кеърбеърите.
Има си материал писано по темата как се гради популярен и успешен форум - потърсете и прочетете ако не вярвате...
Специално тук те имат една много важна функция - да изкарат наяве същността на хората, с които евентуално някога ще искаш да правиш бизнес.
Щото повечето държат да внушат на останалите, че са сериозни и пекани бизнесмени, широкоскроени личности с развито чувство за хумор, вдигат 150 от лежанка, и какво ли още не ... А при най-лекото сритване по кокалчетата се надрискват... И си проличава и възрастта им, и образованието, и багажа, и характера, и какво ли още не..