Въпросът е Банко за какво е. Тъй като го гледам банове слага само за убийство. И присъдата сигурно ще бъде 1 месецИдеята на Славчев е супер ОК. Подкрепям го напълно! За пълна забрана съм!
Идеята на "черния списък" е некоректният потребител да бъде баннат, или поне аз така го разбирам. След като е баннат, няма за какво да се ровите в темата, той просто няма да е във форума. Вече ако е с друг ник въпроса е отделен
Така, първо може да питаш един потребител като се върне за какво беше баннат и колко акаунта след това негови, някои стари, някои се опита да прави, да трупа мнение и да си продължи с простотията.Въпросът е Банко за какво е. Тъй като го гледам банове слага само за убийство. И присъдата сигурно ще бъде 1 месец
Няма да е зле да извадиш точни правила за публикуване тук и да има санкции за неспазване, разбира се.може би
Оставете му на туриста по един отрицателен трейд..Добре бе ... гледам тука има осрани хора кви ли не, като част от тях са набедени неправдоподобно, а други ги серат вече 100 пъти и продължават да са черните рицъри!
Защо не направите друг списък (БЯЛ СПИСЪК)
Да се изброят коректни предприемачи в различни области!
Така преди някой да работи с някой (за да не се опари) проверява списъка и знае, че потребителя е коректен!
+ като се изброят потребители и добрите им страни, ще е по лесно и за търсене на дадена услуга, ще си го има обявено без да се търси излишно!
Да кажем тоя туриста ли къв беше мене ме изгърби 70$ преди 2 години, а в тоя период изгърби още 10 човека, а профила му е един от най-добрите в форума, и като гледам от черния списък не се е променило нищо, само ла мохабетите
Оставете му на туриста по един отрицателен трейд..
Падаш ми в очите с всеки изминал ден...първо изписа 1000 думи да си продадеш обувките, после вместо да върне парите и да се извини се прави на интересен.А, супер тема. И аз да си призная нещо, на pepo му дължа статийки за 4-5 лева някъде. В моя защита ще кажа, че когато се бях цанил за "писател" и почнах да му пиша се разболях, и след това ми се изпари всякакво желание да пиша на теми, които не ме интересуват.
3 дена спами да си продаде обувките и искаше пари назаем, а сега търси и WP dev. Явно този dev ще се сдобие с нови маратонки На никой ли не успя да ги пробуташ беПадаш ми в очите с всеки изминал ден...първо изписа 1000 думи да си продадеш обувките, после вместо да върне парите и да се извини се прави на интересен.
@pepo_999 затуй трябва аз да ти пиша статиите
Извън кръга на шегата, допустимо е да закъснее нещо и след това да се извиниш и да направиш всичко възможно да не се повтаря, ама да се репортваш сам вместо да напишеш ПЛАТЕНИ статии
Да, репортвам се...сам. Дължа статии за 4-5 лева на pepo. Като съм имал пари за онлайн трасфери, него пък все го е нямало онлайн. Аз му казах - съжалявам, но така и така стана не ми се пише за неща, които са ми безинтересни/Падаш ми в очите с всеки изминал ден...първо изписа 1000 думи да си продадеш обувките, после вместо да върне парите и да се извини се прави на интересен.
@pepo_999 затуй трябва аз да ти пиша статиите
Извън кръга на шегата, допустимо е да закъснее нещо и след това да се извиниш и да направиш всичко възможно да не се повтаря, ама да се репортваш сам вместо да напишеш ПЛАТЕНИ статии