contra
Well-Known Member
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
То дългът спря да е причина за простотиите още от първия пост на юзъра. Вместо като един нормален бизнесмен да се извини и да обясни ситуацията си, взе да размахва виртуални пачки и да се прави на тежък....
Нито една обоснована нападка към Akvarius не видях, а точно обратното само позитиви. Някой се оплака че не са му платили, но не му устиска да си признае че в крайна сметка са му платили.
Това е супер нетактично от страна на ищеца. Остава ви тука да освирквате човека без да спомене положителният краен ефект. Много мразя така някой да пуска лека стръв на хората готови да си излеят простотията от скука.
Ти верно ли се върза на обясненията му?Един съвет към Akvarius: човек направи си електронен подпис и използвай електронно банкиране от банката си. За 20лв на година ще си спестиш подобни глупости.
В крайна сметка не е коректно да се бавят плащания, но всичко се случва. Важното е че и двете страни са си удържали да думата и всичко е коректно.
Напълно оправдано - за много хора форумът основно е място за бизнес конакти. Затова що да се псуват излишно с потенциални клиенти/изпълнители? За щастие аз примерно не съм в тая категория и мога да си позволя лукса да базирам атитюда си на чисто персонална преценка.Аз лично бих правил бизнес с Akvarius, въпреки и неговите глупави коментари.