От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
Много ми е любопитно едно щом аз парадирам с това, че имам дете, то как се нарича ти да парадираш с проблемите си! "Никой не знае какви проблеми съм имал какво ми е било" - ТОВА НЕ Е ЛИ ПАРАДИРАНЕ С ТВОИТЕ ПРОБЛЕМИ!!! Казваш, че си ми нямал телефона! Ами аз ти звънях един път, защо не си ме записал в контактите си тогава? Да разговорите са евтини и аз ти се обадих, но освен това и 70 лв не са чак толкова МНОГО ПАРИ ЗА БИЗНЕСМЕН КАТО ТЕБ!!! "дължите някакви дребни пари" - ами щом са толкова дребни пари за теб, защо ме кара да чакам повече от два месеца, за да ми ги преведеш? Освен всичко това ти звънях, за да се разберем относно обидите, които ми отправи тук. Както се казва да се разберем по мъжки, но ти не ми вдигна(Добре, че поне аз де си записах твоя телефон, защото, когато станаха проблемите ти си премахна контактите от скайп)!!! Нали си лесно откриваем, а не си вдигаш телефона, странно това си противоречи! И за последно ще кажа, че не аз си изпуснах нервите още с първите няколко поста, а ти така че си помисли пак кой изпада в кризи! Аз през цялото време запазих добрия си тон и възпитание, за разлика от теб!