ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Няма изобщо да се опитвам да излизам на глава, с когото и да било от форума. Исках единствено да предупредя, че човекът е некоректен и ако някой евентуално има проблем с него, може да се свърже с него чрез приятелката му, понеже той няма смелостта да напише 2 изречения. Много мъжка и професионална постъпка. Пък нека моите действия са грозни, болни и каквито там искате да ги наречете. Радвам се, че работя с други страхотни хора в този форум, които са коректни, винаги точни, отзивчиви и интелигенти. Има и такива, повече са от мишките, и поради тази причина продължавам да работя и тук в този форум. Благодаря на всички, които се включиха в дискусията.
 
Александра, ти пак разбрала-неразбрала се включваш в дискусията. Поне си направи труда да прочетеш изписаното и тогава коментирай. Не става въпрос за сума от 3 долара. Хубава вечер на всички.
 
Добавям @the_tourist
Случката: На 09.03.2020 г. ми писа, че му трябвали 35 лв с предложението му на следващият ден да ми върне 45 лв. След няколко съобщения и предвид репутацията му, му изпратих. На 10.03.2020 ми написа: "Закъсах го с този ипей, има ли начин да ми изпратиш пак толкова и ще бъде за последно,ако не ти е проблем. Ходих до каса ,но е затворила. Утре ще те възнаградя с 90 :) Намислил съм да го заредя на макс, за да не се търмозя повече с него. "
Отново му изпратих. И от тогава го няма. На 12 Март ми написа само: "Извини ме изникнаха ми кофти работи. Не успях да ги пусна,но не бих те завлякъл. "
За всичко това съм прикачил снимчици. За мен над 2 месеца да се скатаваш и да не отговаряш се нарича завличане. Дал съм му общо 70 лв. Досега азсъм си плащал всички дългове. И съм си изпълнявал мъжките думи. Язък за рейтинга му на тоя потребителец. Ако искате - доверявайте му се, пращайте му и вършете бизнес с него. За мен е лаладжия.
Ще се радвам въпросния "бизнесмен" да се включи и да обясни защо е такъв празнодумец (да не използвам някой по-хубав епитет).
И подчертавам за абсолютно всички - разменям пари по easypay, Еконт, epay, PayPal и банка вече само след получаване на пари от вас по един от начините преди аз да направя превод, че ми писна от свиркаджий...
 

Прикачени файлове

  • epay1.JPG
    epay1.JPG
    34.4 KB · Преглеждания: 32
  • epay2.JPG
    epay2.JPG
    70.5 KB · Преглеждания: 30
  • epay3.JPG
    epay3.JPG
    86.3 KB · Преглеждания: 26
  • epay4.JPG
    epay4.JPG
    55.3 KB · Преглеждания: 26
  • epay5.JPG
    epay5.JPG
    62.2 KB · Преглеждания: 26
@xainov
Това не му е за първи път - цяла тема имаше за него преди време. Поне още 10 човека е завлякъл по същия начин
Ами какъв е тоя положителен рейтинг и за к'во е още в тоя форум?! Аз лично мога да го издиря и да ходя да си ги искам лично, ама се чудя струва ли си.
 
Лихварството е престъпление.
Който търси да печели от това, заслужава да бъде "възнаграден", та възнаградили са те подобоаващо.
Проблемът, нали знаеш, че не е в този, който яде баницата, а в този, който му я дава.
 
А сега видях за кого приказвате - с този юзер веднъж бях разменил някаква сума не помня какво беше - май paypal ми прати, а аз EasyPay и нямаше проблеми. След това ми беше писал още веднъж за размяна, но нямах интерес и дотам.
 
А защо след като има опарени не са му дали негативен рейтинг и не са го докладвали ?! о.О
След като дадат и те негативно и той ще направи същото явно поради тази причина :)
@xainov и на мен преди няколко месеца иска 20 лв но трудно се доверям дори и със репутация да има от среща ако е въпрос за даваме на пари
 
След като дадат и те негативно и той ще направи същото явно поради тази причина :)
@xainov и на мен преди няколко месеца иска 20 лв но трудно се доверям дори и със репутация да има от среща ако е въпрос за даваме на пари
Е то като се уточни с отговор на репутацията, кой е виновния с препратка към този раздел и конкретния пост "exposure" би следвало всеки да го направи. Иначе тея репутации в такъв случай остават абсолютно безсмислени.
 
Е то като се уточни с отговор на репутацията, кой е виновния с препратка към този раздел и конкретния пост "exposure" би следвало всеки да го направи. Иначе тея репутации в такъв случай остават абсолютно безсмислени.
Ако някой ме излъже едвали ще си за мълча и няма получи минус :) но като се замисля девите бързо ни минава
 
Е добре де, за какво е този фиидбек?
Защо не даваш червени репутации, като гледам туриста е с безупречна репутация, утре някой друг ще се излъже, ако даде обратно червена репутация без причина, мисля, че няма да е проблем да се обърнеш към админите и да я изчистиш, ако е без основание.
 
Последно редактирано:
Махнете го този рейтинг, аз съм слабо активен във форума, но още кога помолих да се махне рейтинга. Само заблуждава хората, на мен някой ми наби минус и то преди години само защото спорехме по една тема. По някакъв друг начин го направете, то е хубаво да има рейтинг, но не и по този начин, говоря за + и -.
Ако някой ме излъже едвали ще си за мълча и няма получи минус :) но като се замисля девите бързо ни минава
Така е, като цяло сме добрички въпреки, че има деви и деви. И много често другите се възползват от това.
 
Последно редактирано:
Всичкия рейтинг преди ъпгрейда на форума е ненужен.
Не може да се види за коя тема е даден, линковете водят към панел за админа логин
 
И от мен е искал пари. ;)
Следователно (след като прочетох че няколко човека са завлечени от един и същ) тази тема просто е някъде из всичките теми и да кажем много или част пък от хората не я виждат а и да я виждат не могат да я изчетат цялата, така че няма ли да е добре, да се направи не като една от всички хиляди теми, а някъде още в заглавната страница да си има прозорче, върху което да не е акцентирано, защото не е добре да се отклонява вниманието от основните задачи на форума, но все пак да е видимо за потребителите.
 

Горе