ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК 3 МАРТ !

не си го мисля... убеден съм ! Преди 91 година се учеше и се научаваше, ако си започнал средното си образование след 91 година ми е ясно всичко...
Добре, как тогава ще коментираш промяната на наратива в Пиринска Македония от комунистите? Нима това не е фалшификация на историята с политическа цел?
 
Добре, как тогава ще коментираш промяната на наратива в Пиринска Македония от комунистите? Нима това не е фалшификация на историята с политическа цел?
Губиш си времето, не чакай да се коментира нещо по същество, ще се вади вода от 100 кладенеца но няма да се коментират конкретните неща.
 
Добре, как тогава ще коментираш промяната на наратива в Пиринска Македония от комунистите? Нима това не е фалшификация на историята с политическа цел?
тази история с Тито и Сталин малко понакуцва... всъщност Тито се оказва най-големия измамник като омразата към Югославия от САЩ е точно заради тази измама с един двигател за ракета. Ще ти намеря филма на Нешънъл Географик да го гледаш и ще ти станат много неща ясни. Точно тогава САЩ решават понеже не могат да си възвърнат парите които са дадени на Тито - 800 млн $ и решават , че ще съсипят Югославия като я разделят на малки държави.

п.пс Имай предвид , че дори когато съм пред компютъра при мен денонощно върви Нешънъл Географик, - обожавам такива предавания като любимите са ми Мегаструктури, История на втората световна война. филмите за Хитлер и защо са го смятали за велик, както и изоставени конструкции
 
334522029_223492296734163_6897289422305289361_n.jpg
 

Въпрос на Сашо Симов за Освобождението на България подпали мрежата КАРТА​

Моля ви, посочете ми къде точно са тези държави - Украйна, Финландия и Полша, че аз нещо се обърках, написа Александър Симов в профила си във Фейсбук​


Социалистът Александър Симов предизвика бурна дискусия с пост в мрежата, посветен на националния празник на България 3 март.

"Постоянно чета за това как за нашата свобода са загинали украинци, финландци, поляци и чак тогава руснаци. Та намерих една карта на Европа от времето на Берлинския конгрес 1878 г. Моля ви, посочете ми къде точно са тези държави - Украйна, Финландия и Полша, че аз нещо се обърках...", написа Симов в профила си във Фейсбук.
„Поздравления г-н Симов! И се чудя как не споменават участието на един представител на братския японски народ“, „Ако не е бил руския цар, нито едните, нито другите, нито третите нямаше да имат принос за освобождението ни“, „Пак добре че споменават и руснаците, но ги споменават последни, а това води до по добро запомняне на тази дума. Тук виждам дългата ръка на Москва“, „Какво да правиш, евроатлантици.....“, „Каква обективност очаквате от сегашните историци, политолози, антрополози и др., които имат ясно поставена задача всичко, свързано с Русия в момента и в миналото да се представя със знак "минус"!“, са само част от коментарите, които и към този момент не спират да се появяват под публикацията.

.....За нашата свобобода са загинали жители на Западно крайбрежие на САЩ, Източно крайбрежие на САЩ, Граница между САЩ и Канада и Граница между САЩ и Мексико. :p

334565595_868985647500981_1229305022940028446_n.jpg

 
 

Горе