Транспорт от САЩ до офис София 18 лв. на всеkи започнат килограм в рамките на един курс + 20% от фактурната стойност. Предварително попитайте за цена за пратки с голям обем.
На черния петък през 2012-та си взех една 40 инчова за около 900лв. ПрезАз си търся смарт тв 49 50 инча...спрях се на една Тошиба,че е на добра цена. Някакво мнение да имате за тия Тошиби?
Огледай пак - пуснаха много добри офери! Аз съм с два филипса - 55 инча с амбилайт и 65 без. От години съм на тази марка и нямам грам проблеми, ама нали знаеш - много хора, много мнения. Днес гледах извит самсунг 55 или 65 инча за 1200-1300 лв. Само такъв не съм имал и ми е мерак, макар че извитата технология не можа да се класира при домашните телевизори поради различни причини - ако ти е в бюджета може да опиташ. От популярните марки е все тая какво ще вземеш - всички са един дол дренки и картината е еднаква, защото гледаш нискокачествена ТВ. При високото качество (според мен) също са еднакви. Е сега ако си вьемеш телефункен или някоя друга куча марка, разликата се усеща!Аз си търся смарт тв 49 50 инча...спрях се на една Тошиба,че е на добра цена. Някакво мнение да имате за тия Тошиби?
Някой за OLED на LG може ли нещо да сподели? То вече го взех де, ама поне да знам какво горе-долу да очаквам.
@NovaPS за LED подсветката ли става дума, че ти е изгоряла? Няма ли опции за ремонт у нас или няма части?
Иначе и аз се разхождам с един Roku Stick, ползвам го за Plex като съм на вилата.
Взех Филипс 49 от новите нз точно как му беше пълния модел..доволен съм даже отзад има такива диодчета светят става и за youtube канал, ако ще правишОгледай пак - пуснаха много добри офери! Аз съм с два филипса - 55 инча с амбилайт и 65 без. От години съм на тази марка и нямам грам проблеми, ама нали знаеш - много хора, много мнения. Днес гледах извит самсунг 55 или 65 инча за 1200-1300 лв. Само такъв не съм имал и ми е мерак, макар че извитата технология не можа да се класира при домашните телевизори поради различни причини - ако ти е в бюджета може да опиташ. От популярните марки е все тая какво ще вземеш - всички са един дол дренки и картината е еднаква, защото гледаш нискокачествена ТВ. При високото качество (според мен) също са еднакви. Е сега ако си вьемеш телефункен или някоя друга куча марка, разликата се усеща!
И още нещо, ако не си бил с голям ТВ - поради ниското качество на масовите ТВ, колкото по-голям е телевизора, толкова на по-големи пиксели е картината и в началото е малко странно, но се свиква!
Оледа е супер , но поне старите модели от 2017 си го имат проблема с бърн ин. Не че много се забелязва като гледаш реално филм. Но като се пусне тест с едноцветни картинки се вижда - при мен защото го ползвах и като монитор и примерно има статични елементи за дълго време.Някой за OLED на LG може ли нещо да сподели? То вече го взех де, ама поне да знам какво горе-долу да очаквам.
Оледа е супер , но поне старите модели от 2017 си го имат проблема с бърн ин. Не че много се забелязва като гледаш реално филм. Но като се пусне тест с едноцветни картинки се вижда - при мен защото го ползвах и като монитор и примерно има статични елементи за дълго време.
Някой да е взимал самсунг qled от високите серии? Доволен ли е от качеството и съпоставимо ли е в реални условия с оледа на lg ?
Гледал ли си го реално у вас или при приятел - защото в магазина с тяхното осветление и настройки е трудно да се определи....И аз прочетох затова, но след като не успях да спра screensaver-а. Та LG са сложили такъв screensaver, който сам разбира когато за повече от две минути има статично изображение на екрана и се пуска. Можеше да не е толкова грозен, но дано поне върши работа.
ПС. Qled на мен не ми хареса, изглеждаше ми като много добре настроен LED(LCD), но нищо общо като контраст с Oled.
Не съм, впечатлението ми е от демо видеата в магазина и нямам никакъв опит с QLED. LG-то го избрахме заради тази разлика.Гледал ли си го реално у вас или при приятел - защото в магазина с тяхното осветление и настройки е трудно да се определи....
Тия дни ми остана време да ги сложа тия китайчета. Играчка си е, ма за 30 кинта е като нов. Дано изтраят, че тоя Ютуб Кидс е перманентенПоръчах лед ленти от Китай за 18€ взимам чука и отверката и квото сабя покаже
Мхм, кво взе в крайна сметка? Помисли и за съраунд системка щом си тръгнал в тая посокаАз май се наиграх с тоя телевизор, дето го взехме. Сега хард дискове, Plex сървъри, чак и интернет доставчик ще сменям. До 2-3 вися пред ТВ всяка нощ. Толкова филми не съм гледал никога.