Здравейте,
Vision T Ltd. – Business Training Company Ви кани да участвате в краткo онлайн проучване на тема „Бизнес обучения”.
Ще Ви бъдем благодарни, ако отделите 2 минути, за да отговорите на въпросите в нашата онлайн анкета.
Вашето мнение е важно за нас!
Благодарим Ви,
Поздрави,
Екипът на Vision T Ltd.
Здравейте колеги,
Първо да Ви поздравя за сайта Ви. Много е добър и Ви пожелавам много успехи.
Аз съм собственика на магазина за маркови дрехи купувалник - w w w . k u p u v a l n i k . c o m.
Пиша Ви с едно взаимноизгодно предложение:
-- да обменим линкове между сайтовете ни.
Какви са ползите:
Линковете към Вашия сайт Ви издигат нагоре в класирането на гугъл.
Безплатно и бързо за извършване.
Ако сте съгласни, моля копирайте и добавете долния код на Вашия сайт (добавете го точно както го виждате):
<a href="http://w w w . k u p u v a l n i k . c o m/" alt="магазин за дрехи" title="магазин за дрехи">магазин за дрехи</a>
Задължително трябва да е САМО ключовата дума "магазин за дрехи", слагайки горния код.
Пратете линка на Вашата страница където сте добавили горното и какъв линк желаете да добавя при мен.
Нека не си губим времето - използвайте горния код и сменете думите, така както искате да е за да го добавя лесно
С уважение и благодарност:
Васил Лефтеров
Управител
Магазни за маркови дрехи
w w w . k u p u v a l n i k . c o m
[FONT="]УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]На 10 юни 2010 г. в гр. Никозия, Република Кипър ще се проведе международна конференция „Развитие на сътрудничеството между България и Кипър и ролята на медиите”.[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Мероприятието се организира от Българската телеграфна агенция съвместно с Кипърската информационна агенция и е по повод отбелязването на петдесетата годишнина от установяването на дипломатически отношения между България и Кипър и на него ще участва г-н Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма.[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Основните теми, които ще бъдат дискутирани по време на форума, са търговските и икономическите отношения между двете държави, туризмът, ролята на медиите за тяхното развитие.[/FONT][FONT="] ..... бла бла бла ааа. .....
[/FONT]