А това направо ме накара да се разпалача от радост какви високи европейски стандарти има:
Седмица след придобиването на медала си, Иткин се оплака от неговото състояние по подобие на други двама състезатели от САЩ преди това.
Силен плач от евроатлантиците се очертава тия дни...
Президентът подписа указа за законовите промени срещу ЛГБТ пропаганда в училищата
Той ще бъде обнародван утре в Държавен вестникdnes.dir.bg
Комисарят на Съвета на Европа по правата на човека Майкъл О'Флеърти заяви на 12 август, че е "дълбоко обезпокоен" от приетия миналата седмица от българския парламент закон срещу "пропагандата" на ЛГБТ+ в училищата и призова президента Румен Радев да не го подписва, предаде Франс прес.
Общо 7038 подписа от граждани и 76 неправителствени организации бяха внесени на 12 август в администрацията на президента, с искане държавният глава Румен Радев да наложи вето въхху промените в Закона за предучилищното и училищното образование. Инициативата е на Фондация "Будителките" и Младежка ЛГБТ организация "Действие".
Да бях край София, щях да присъствам на контрапротеста.
При пазарната икономика няма подпомагане на бизнеса. Който не може - фалира. Отдавна съм забелязал, че българските капиталисти обичат капитализма само когато е на печалба и им отърва. В обратният случай са първи на държавната хранилка...whataboutism. За другото, има си застраховки.