Честит ни Шенген

Пък колко по-добре е сега отколкото по бай Тошово време... :D
.. А по царско каква икономика имахме, леле леле! 😁

 
В Русия проверявали чужденците всека година за СПИН... :D и ако случайно прихванеш, ти казват "чао" :eek:

 
А това направо ме накара да се разпалача от радост какви високи европейски стандарти има:

Седмица след придобиването на медала си, Иткин се оплака от неговото състояние по подобие на други двама състезатели от САЩ преди това.

orig.jpg
 
А това направо ме накара да се разпалача от радост какви високи европейски стандарти има:

Седмица след придобиването на медала си, Иткин се оплака от неговото състояние по подобие на други двама състезатели от САЩ преди това.

orig.jpg

Освен като сатанисти, французите се показаха и като тотални мизерници на тая олимпиада. Състоянието на олимпийското село, масовото напускане на спортисти, отиващи в хотели, или спящи на пейки в парка... И като връх на всичко това, за първи път доброволците е трябвало да търсят сами къде да нощуват. На всички олимпиади преди това, организаторите са осигурявали поне подслон.
 
Ехе, деният ми започва с добра новина. :) Зазвъняха телефони от посолства, ГЕРБ-аджии взеха да се чудят, ПП-та да вдигат кръвно като чуха, че закона за ограничаване на ЛГБТ пропагандата в училищата ще мине. Накрая имаше и директни призиви към президента да не ограничавал демократичните права (на кои се питам - децата, които нямат право да гласуват ли) и прочее евро-атлантическо-либерални глупости.
Хубаво е, че президента не се е поддал и е разписал закона. В не един или два щата в САЩ има въведени подобни закони вече. Какво толкова им пречи това да се въведе и в малка България?

Комисарят на Съвета на Европа по правата на човека Майкъл О'Флеърти заяви на 12 август, че е "дълбоко обезпокоен" от приетия миналата седмица от българския парламент закон срещу "пропагандата" на ЛГБТ+ в училищата и призова президента Румен Радев да не го подписва, предаде Франс прес.

Общо 7038 подписа от граждани и 76 неправителствени организации бяха внесени на 12 август в администрацията на президента, с искане държавният глава Румен Радев да наложи вето въхху промените в Закона за предучилищното и училищното образование. Инициативата е на Фондация "Будителките" и Младежка ЛГБТ организация "Действие".

Сега ще правят и протести за да не се въвежда закона. Да бях край София, щях да присъствам на контрапротеста.
 
Да бях край София, щях да присъствам на контрапротеста.

Срещу кого? Срещу точно 3 дебели и грозни лесбийки от другата страна? Не е необходимо. Колкото повече се показват, толкова повече каузата им олеква. Слава богу в Ганяленд тия не минават, все още.
 
s такива тъпотии само дават храна на руските тролове...
ЕС има крещяща нужда от реформа, че сам ще се затрие
 
И спасението е:

 
whataboutism. За другото, има си застраховки.
При пазарната икономика няма подпомагане на бизнеса. Който не може - фалира. Отдавна съм забелязал, че българските капиталисти обичат капитализма само когато е на печалба и им отърва. В обратният случай са първи на държавната хранилка...

Нали евроатлантиците с всички сили драпаха за пазарна икономика? Сега като им дойде пазарната икономика до гъза, изведнъж смениха плочата и почнаха да циврят държавата да помагала, а!?! Oткакто сме в ес, всичко е на дотации и субсидии, тока, вода, парно, земеделие и животновъдство. Иначе 35 г ни обясняватe, как трябва да си закрием всички държавни производства, защото били нерентабилни и дотирани. От евробия ореваха света защото китайците си дотират бизнеса с коли обаче раздават пара на корем за същото 😆 😆 😆


Не се излагай с тея глупости за застраховките по селата. Хората и така едва оцеляват ден за ден само да застраховки им е... Да не говорим, че накрая ще им изплатят по 200-300 лв и до там.
 

Горе